8 najskupljih seks skandala

BRED PIT: 29 miliona dolara

Poznati glumac je tokom 80-ih i 90-ih imao običaj da stupa u vezu gotovo sa svakom partnerkom na filmu, pre nego što se 2000. godine oženio Dženifer Aniston. Pet godina kasnije, sa Anđelinom Džoli je snimao “Gospodin i gospođa Smit” i vratio se staroj navici. Posle zajedničkih fotografija objavljenih u štampi Dženifer je presavila tabak i podnela zahtev za razvod braka, koji je koštao 29 miliona dolara.

MAJKL DŽEKSON: 35 miliona dolara

Od klinca koji skakuće u grupi “Džekson 5” do svakakvih priča koje su ga pratile i zbog kojih je čak išao i na sud, ne zna se koja ga je više koštala. Uglavnom, posle optužbi da je seksualno zlostavljao jednog dečaka koji je došao da prespava kod njega na imanju, Džekson je morao da plati odštetu od 35 miliona dolara.

SILVIO BERLUSKONI: 120 miliona dolara

Medijski mogul, i italijanski premijer sa čak tri mandata, bio je optužen za utaju poreza, plaćanja usluga maloletne prostitutke i zloupotrebu položaja, između ostalih stvari. Njegova supruga Veronika je dugo vremena trpela sve njegove ispade, ali je na kraju i ona zatražila razvod. Danas dobija dva miliona dolara mesečno.

MAJKL DŽORDAN: 168 miliona dolara

Bivša košarkaška zvezda, Majkl Džordan, imao je ne male probleme sa ženama. Nekoliko meseci pre razvoda od supruge Huanite, u decembru 2006. godine, njegova bivša ljubavnica Karla Knafel podigla je veliku prašinu optuživši ga da joj je platio 250.000 dolara i obećao da će joj ukupno dati pet miliona dolara kako bi ćutala o njihovoj vezi. Huanita je posle razvoda dobila 168 miliona dolara, što je u to vreme bila rekordna cifra.

(old_image)

Foto: AP/Stephan Savoia

TAJGER VUDS: 250 miliona dolara

Za ovog zlatnog dečaka golfa, sa plavokosom suprugom uvek pored sebe, sve je krenulo naopako 2009. godine, kada su novine objavile da je imao aferu sa menadžerkom noćnog kluba. Ubrzo posle toga, javile su se desetine devojaka koje su tvrdile da su spavale s njim. Vuds je izdavao saopštenje za saopštenjem, u kome je govorio da mu je žao zbog svega. Uglavnom, supruga Elin se iz cele zbrke izvukla bogatija za 250 miliona dolara.

ROMAN ABRAMOVIČ: 300 miliona dolara

Irina, supruga ruskog milijardera, godine 2006. unajmila je dva najbolja londonska advokata za razvode, posle pisanja o Romanovoj vezi sa 25 godina starom manekenkom, Dašom Žukov. Mnogi su očekivali da će mu Irina uzeti milijarde, međutim, dobila je “samo” 300 miliona. Zašto “samo”? Pa zato što je ovaj momak u stanju da pet miliona dolara potroši za doček Nove godine.

ARNOLD ŠVARCENEGER: 375 miliona dolara

Posle skandalozne vesti da glumac i bivši guverner Kalifornije ima sa kućnom pomoćnicom vanbračnog sina, njegova supruga Marija zatražila je razvod, i, pored razvoda, dobila i 375 miliona dolara. Švarcenegera je skandal koštao mnogo više, zato što mu je otkazano nekoliko ugovora za snimanje filmova.

(old_image)

Foto: AP/Jeff Chiu

MEL GIBSON: 400 miliona dolara

Mel Gibson je bio miljenik publike sve do trenutka dok njegova supruga Robin, sa kojom je u braku bio 31 godinu, nije zatražila razvod zbog kompromitujućih fotografija glumca i Oksane Grigorjeve, ruske pijanistkinje. Potom je usledila vožnja u pijanom stanju, vređanje Jevreja i Meksikanaca, i, uglavnom, glumac je počeo da niže gafove. Brakorazvodna parnica od 400 miliona dolara, koliko je Robin dobila, ujedno je i najveća u istoriji Holivuda.

24sata

Pogledajte još