PRVI SEKS U NOVOJ VEZI: Čime se ponosite a čega se stidite kad ste goli?

O ČEMU ON RAZMIŠLJA
1. Biće akcije!
Pre prvog skidanja pred novim partnerom ženama se u glavi roji bezbroj misli. Međutim, nisu ni muškarci puno drugačiji, njih najpre obuzmu lepe misli, ali ih ubrzo zamene brige. Čim vide golu partnerku, muškarci pomisle na seks. Zamišljaju šta će sve da rade i da li će im prvi put biti dobro kao što se nadaju.

2. Da li je moj “alat” dovoljno velik?
Zadovoljni smešak nakon toga zameniće brige oko veličine alata. On razmišlja je li njegov penis dovoljno velik i traži i najmanji znak odobravanja na partnerkinom licu. Ako misli da je prošao test, muškarac će razmišljati da li će biti dobar u krevetu.

3. Da li ću biti dobar u krevetu?
I dok žene mogu da odglume orgazam, pripadnicima jačeg pola to baš i nije lako. Iz toga proizlazi njihov sledeći strah: plaše se da neće biti dobri u krevetu, ma koliko da su uzbuđeni. Pritisak prvog seksa s novom partnerkom može biti veliki.

4. Posmatra njene grudi
Nakon što je sam sa sobom raščistio, opet će se usmeriti na pozitivne stvari. Njegov pogled će skrenuti na partnerkine grudi.

5. Pogled mu klizi prema dole
Sa grudi će mu pogled krenuti prema intimnom području. Posmatraće partnerkinu “frizuru” ili pohvaliti brazilsku depilaciju.

6. Posmatra koliko partnerka ima samopouzdanja
Nakon što je proverio sve detalje, muškarac će sagledati i širu sliku. On će pratiti govor tela svoje partnerke, što će mu pomoći da u nekoliko sekundi otkrije da je li zadovoljna svojim telom ili samo brine o sitnim nesavršenostima.

7. Šta ne primećuje?
Koliko god se žene time opterećivale, muškarci najčešće ne primećuju njene kilograme. Više se fokusiraju na njen stav i utisak koji ostavlja nego na nedostatke.

O ČEMU ONA RAZMIŠLJA
1.Proverava njegovo telo
I žene, baš kao i muškarci, odmeravaju gola tela. To su potvrdile i studije, prema kojim su one jednako znatiželjne kao i jači pol. Stoga dobri trbušni mišići nisu na odmet.

2. Upoređuje svoje telo sa njegovim
Pošto pogledaju partnerovo telo, žene ga upoređuju sa svojim. Ako je on u boljoj formi od njih, pripadnicama lepšeg pola to može da bude udarac na ego. One će kuditi same sebe zato što su pojele desert ili kesicu čipsa i pitati se zašto su su dozvolile da izgube dobru liniju.

3. Posmatra njegov “alat”
Baš kao što muškarci gledaju njihove grudi, tako i žene posmatraju veličinu njihovog “alata”. To jačem polu nije uvek prijatno, ali veće ne znači uvek i bolje. Seks sa muškarcima koji imaju veliki penis može da bude neugodan, pa i bolan.

4. Da li ima znakova uzbuđenja?
Osim veličine alata, žene posmatraju da li partner ima erekciju ili ne. Ako je izostala, mogu da pomisle da su one za to krive, odnosno da partnera ne uzbuđuju dovoljno.

5. Prati njegovu reakciju na njeno golo telo
Ovo žene najviše muči. One na partnerovom licu pokušavaju da “pročitaju” šta misli, a najviše od svega groze se mlake reakcije. To može veliki udarac za njihovo samopouzdanje.

6. Šta ne primećuje?
Žene bolje primećuju detalje nego muškarci i retko šta može da im promakne. Međutim, to muškarce ne bi trebalo da zabrinjava, jer ih linije od sunčanja ili mladež na leđima neće “ohladiti”. Osim izgleda, ženama je važna ličnost njihovog partnera i kako se uz njega osećaju.

Daily Mail/24sata.hr

Pogledajte još