fbpx

UBIJENA SATAROM: Iskasapljenu majku našao maloletni sin

Nezapamćeni zločin u ovom kraju, koji se dogodio u pomoćnoj prostoriji prodavnice, otkrio je Snežanin trinaestogodišnji sin. Odmah je pozvao oca Vladana, koji je alarmirao policiju.

Mićaković je bio vlasnik objekta koji je Snežana od njega zakupila i unutra otvorila radnju mešovite robe. Ubio ju je satarom, a potom je sebi u glavu pucao iz lovačke puške. Šta je seoskog gazdu nateralo da počini zločin i da nakon toga i sebi oduzme život, samo se nagađa. Policija sumnja da se iza zločina kriju ljubomora ili svađa zbog novca.

Juče ništa nije ukazivalo na zločin. Vladan Mirović je oko devet sati ujutru suprugu Snežanu odvezao na posao. Zatim je sedeo sa meštanima ispred radnje. Tu je bio i Mićaković.

Muž je, dva sata kasnije, pozvao suprugu na mobilni telefon. Ali ona se nije javljala. U panici, pozvao je i Mićakovića. Međutim, ni on se nije javljao na pozive. Nemajući kud, Mirović je sa sinom seo na traktor i uputio se ka prodavnici. Ni u radnji ni ispred nje nije bilo nikoga. Sin je potom krenuo do pomoćne prostorije i otkrio majčino telo i telo Mićakovića.

Adam Mićaković, brat ubice, kaže da je sa Radonjom ujutru popio kafu na terasi porodične kuće.

"Nije ništa slutilo na nevolju. Otišao je do prodavnice. Posle sam čuo za zločin"
, kaže Adam.

Jedan od meštana sela Grivac kaže da je ujutru video Snežanu i Radonju kako za stolom ispred prodavnice piju kafu.

"Pričali su kao i obično. Nije bilo nikakve svađe. Šta se dešavalo posle, niko ne zna"
, navodi ovaj meštanin.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.