Vuk Bojović: Snimak na kom vuk napada devojčicu je namešten!

Posle objavljivanja snimka na kojem se vidi na koji je način vuk napao dvogodišnju devojčicu u beogradskom zoo vrtu, direktor “Vrta dobre nade” Vuk Bojović ostaje pri tvrdnji da se životinja samo igrala i da nije napala devojčicu!

Bojović tvrdi da je snimak koji je objavljen na internetu fingiran, namešten, i da nema veze sa istinom ono što novinari pišu!

- Ja sam snimak dao policiji, koja ga je dala tužilaštvu, a ono ga je dalo medijima da nas čerečite i pišete gluposti. Na snimku koji sam dao policiji se vidi kako je sve bilo hronološki. Ono što je prikazano samo je deo snimka. Traje samo sekund, a ja sam policiji dao snimak na kojem se vidi da se vuk igra s volonterkom i da tu nikoga nema jer je dan bio loš i uopšte nije bilo posetilaca – rekao je Bojović za Kurir i dodao da mu isprva nije palo na pamet da postoji snimak i da se toga setio tek posle saslušanja u policiji.

Vuk nije napao devojčicu, a to što se vidi je igra. Da je napao devojčicu, uhvatio bi je za vrat. U istoriji, od Hrista i ranije, nije zabeleženo da je divlji vuk napao čoveka, a kamoli pitomi. U lice nek me pljune onaj ko to dokaže – ističe on.

On ističe da je rekao istinu kad je izjavio da je vuk bio u ograđenom prostoru.

- Postoji ograda od dve-tri žice koja kozicama brani da pasu na zelenom travnjaku, a vuk je te žice preskočio – naglašava Vuk.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.