Najbolji saveti za lepe i čvrste grudi

Hidratacija – Grudi nemaju mnogo masnog tkiva i njihova koža je veoma tanka, zbog čega im je potrebna bogata hidratacija da biste izbegli ekstremno isušivanje i prevremeni nastanak bora.

Masaža – Masaža je jedan od najboljih način da sprečite pojavu prevremenih bora na grudima. Masaža hladnom vodom podstaći će cirkulaciju i sprečiti pojavu bora. Usmerite mlaz hladne vode iz tuša na grudi, te ih masirajte u smeru kazaljke na satu. 10-minutna masaža učiniće čuda za vaše grudi. Jednako je delotvorna i masaža kockama zamrznutog mleka. No, imajte na umu da je koža grudi osetljiva, pa masaža mora biti posebno nežna.

Maska – Baš kao i kožu lica, kožu grudi potrebno je negovati maskama kako bi bila zdrava i lepa. Zgnječite bananu, dodajte joj dve kapi maslinovog ulja, te smesu nanesite na grudi. Ostavite da deluje 30 minuta, te isperite mlakom vodom.

Vežbajte – Vežbe poput sklekova učvrščuju grudi. Kako bi bili što efikasniji, prilikom izvođenja sklekova laktove držite što bliže telu. Preporučujemo vam da isprobate još jednu veoma jednostavnu i delotvornu vježbu. Pritisnite dlan o dlan ispred grudi, pritisnite i zadržite pritisak 10 sekundi, a potom opustite ruke. Ponovite postupak 10 do 15 puta.

ljepota.ba

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.