fbpx

Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 12. maj - nedelja 18. maj)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi se ove nedelje mogu naći pred nekom odlukom i biće skloni da razmišljaju o budućnosti neke emotivne veze ili odnosa. Ipak trebalo bi da prićekaju sa tim do kraj meseca. Prilika za uzbudljive susrete će biti, ali će mnogi biti neodlučni šta da urade.

Pročitajte i:


BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će ove nedelje osećati više opušenosti u svojoj vezi, neki problemi kao da će nesti, pa će i razumevanje sa partnerom biti veće. Slobodni pripadnici znaka lakše će ostvarivati svoje želje i naće nailaziti na ozbiljnije prepreke. Neki su skloni tajnim ljubavnim vezama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci će se ove nedelje osećati sjano i lakše će uspostavljati kontakte sa osobam sa kojim to žele, a dobrim raspoloženjem mogu privlačiti pažnju ljudi oko sebe, tako da bi se mnogima mogle ostvariti ljubavne želje. Zauzeti će imati strastveniji odnos sa partnerom.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakove ove nedelj prati mirnija situacija na emotivnom planu, a partner će pokazivati manje negativnog raspoloženja. Ipak određena napetost na privatnom planu će i dalje biti prisutna. Neki mogu biti skloni maštanju, ali ne treba da preteruju u tome.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi se ove nedelje mnogo bolje slažu sa partnerom koji može biti pun novih ideja i uspeće da uspostave odnos sa više uvažavanj. Slobodni pripadnici znaka će lakše ostvarivati svoje emotivne želje, a najviše novh poznanstava i lepih susreta moguće je preko prijatelja.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Devicama ova nedelja može doneti više zabave i novih susreta, pa će i one same biti poduzetnije kada su u ptanju emotivni planovi. Potreba za druženjem biće naglašna. Zauzeti će želeti da reše eventualne proebleme u vezi i stvore opušteniju atmosferu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje mogu imati šansu da sretnu osobu koja će ih veoma privući, ali je moguć susret i sa nekom osobom aiz prošlosti. Neke će želeti da reše stare probleme, ili se mogu naći pred nekom važnom odlukom, o koju bi ipak trebalo još malo da porazmisle.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje sa partnerom mogu ostvariti pozitivniji odnos bez međusobnih prigovaranja, dok slobodni pripadnici znaka mogu lakše ostvarivati svoje emotivne želje. Neki će imati tajne ljubavne surete koji će im u potpunosti obuzeti misli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčeve ove nedelje očekuje mnogo pozitivniji odnos sa partnerom koji može pokazivati veći interes za emotivnu vezu, a osećaće se i više međusobne strasti. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neki uzbudljiv susret, a moguća je i nova emotivna veza.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će ove nedelje imati opušteniji odnos sa partnerom jer ni sami neće biti tako zahtevni, ali ipak mogu očekivati da se partner pre prolagođava njima a ne oni njemu. Slobodni pripadnici znaka imaće prilike za nova poznanasva, ali će neće biti dovoljno zainteresirani.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje imati šansu da upoznaju osobu koja će ih privući i sa kojom je moguća nova emotivna veza. Novi susreti, više druženja i zabave mnogima će popraviti raspoloženje. Odnos sa partnerom biće opuštenij, ali i sa više međuosobne strasti.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje uglavnom očekivati da partner bude inicijator u vezi i priklanjaće se njegovim odlukama. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati više novih kontakta, biće više zabave i druženja, ali većini neće odgovarati samo površna poznanstva.

conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.