Glamurozno venčanje Nikoline i Saše Kapora: 500 zvanica, a najvažniji je prespavao ceremoniju

Pevački par Saša Kapor i Nikolina Kovač juče su se, posle godinu dana od građanskog venčanja, zakleli na večnu ljubav i pred Bogom. Venčanjem u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog krunisali su svoju ljubav, a samo koji minut kasnije na istom mestu krstili su i sina Nikolaja, koji je zaspao tokom ceremonije.

Srećni mladoženja stigao je pred crkvu na Bežanijskoj kosi nešto pre 16 časova i sam u svom automobilu dovezao nevestu, koja je zbog raskošne venčanice sedela pozadi. Iako je Kapor bio elegantan kao pravi mladoženja, Nikolina je svojim izgledom zasenila svatove.

Pevačica je blistala u venčanici poput Pepeljuge sa dugim velom na glavi.

U prisustvu kumova, najuže porodice i prijatelja pevač i pevačica su izgovorili “sudbonosno da”, na kojem su im među prvim čestitale kolege Tanja Savić i Stevan Anđelković.

Još jedan razlog za slavlje usledio je odmah nakon venčanja, kada je u portu crkve pristigao njihov sin Nikolaj, kojeg su krstili samo dan pre proslave prvog rođendana. Ipak, mališan je ovaj svečani čin prespavao.

Glamurozna proslava venčanja i krštenja njihovog prvenca nastavljena je u restoranu “Holivud” sa oko 500 zvanica, gde su pored čelnika “Granda”, Nikolini i Kaporu sve najbolje u zajedničkom životu poželele mnogobrojne kolege. Među prvima koji su pristigli na slavlje bili su Saša Popović, Milica Pavlović, Darko Lazić i Ana Sević, Aco Pejović i mnogi drugi.

Sve prisutne su zabavljali muzičari iz benda Milana Topalovića Topalka, njegov kolega Dragi Domič, a mikrofona su se latile i sve “Zvezde Granda”, pa je svadbeno veselje trajalo do duboko u noć.

alo

Pogledajte još