Vodič do najluđe večeri: Kako organizovati dobru žurku

1. Najbolje bi bilo tematsko veče, iako maskenbal zvuči kao kliše, bar je uvek dobar provod u pitanju. Poput Burleska i klovnovi i dvorske lude. Možete se igrati na temu perioda u muzici i modi, vezati za neku zemlju ili osobe. Napravite anketu među prijateljima. Naglasite da je maska ili kostim obavezan. Dobar provod je zagarantovan i karaoke žurkom .Toliko linkova na internetu, pesama, tekstova da možete godinama pevati. Kupiti kod Kineza najeftiniji mikrofon i truditi se ne probuditi mrzovoljne komšije.

2. Oko pića i hrane ćete imati najmanje muke ukoliko se dogovorite sa prijateljima oko podele troškova i pripremanja. Potrudite se da hrana ne bude preteška jer treba da đuskate do jutra, pa zato izbegavajte prase, krompir i ogromne količine testa i slatkiša. Možete ih iznenaditi nekim svojim spedijalitetom. Cupcakes u šarenim bojama i razni kokteli uvek su na prvom mestu liste.
Ukoliko želite da sve izgleda stvarno nagovorite jednog prijatelja da vam napravi listu muzike po svačijem ukusu i da bude za kompom celu noć puštajući aka biti vaš dj. Tako isto možete da organizujete i kelnera.

3. Komšije obavezno obavestite da organizujete nešto ukoliko ne želite pandure na vratima posle ponoći. Možete im se keziti, ponuditi im neko piće ili grickalicu u krajnjem slučaju ih i pozvati na vašu žurku.

4. Ukoliko imate decu moraju biti otpremljena kod bake i deke. Kućnog ljubimca uklonite u sobu koju nećete koristiti, da mu neko ne stane na rep ili pospe alkoholom jer ce u svakom slučaju biti istraumiran.

5. Tepih obavezno sklonite jer će vam sigurno lakše biti čistiti ulepljen pod, nego davati pare za hemijsko čišćenje tepiha. Ljudi koji su vam pravili društvo igrajući, pevajući, alkoholisajući se sa vama do ranog jutra praviće vam društvo i u ribanju poda.

kakopedija.com

Pogledajte još