Budite u trendu: 4 modna dodatka koja svaki muškarac mora da proba ovog proleća

Toplije vreme je znak da se oprostite od debelih džempera i farmerki, barem do jeseni, ali i pravi momenat da u svoje odevanje dodate malo živosti kroz boje i fine materijale.

Za vas smo sproveli malo istraživanje i došli do zaključka koje su to četiri jednostavne stvari koje su vam neophodne da biste bili u trendu, ali i da biste se u njima osećali prijatno. Da, čak i vi koji se grozite i same pomisli na modu možete biti u trendu ovog proleća!

1.Lagana vodootporna jakna

(old_image)

Savršeno, još kada bi imala logo nekog koledža! Da, kiša nije nestala sa prolaskom aprila, a ovo je vreme kada još vek nije dovoljno toplo da biste bili bez jakne. Dakle, ovakva jaka je savršena za kasni noćni izlazak, posebno ako je kišovito i vlažno.

2.Košulja sa dugmadima koja imaju neku šaru

(old_image)

Budite hrabri. proleće je vreme da isprobate nove stvari, pa zašto e bisteobukli košulju sa cvetnim dezenom?Ako ovo nije “vaša šolja čaja”, ima mnogo drugih, zanimljivih dezena, od tufnica, strelica... Pa čak i čuvena “havajka” može da dođe u obzir. Izaberite šaru koja vam pristaje.

3.Kraći “čino” šorts

(old_image)

Ovakav šorts ne sme da bude duži ni kraći, već taman te dužine da vam otkriva kolena. Ova dužina će činiti da izgledate viši, ali i mršaviji i naravno ukazivaće da imate stila! U zavisnosti od vaše visine izaberite dužinu šortsa koja vam pristaje. Boje “Čino” šortseva su razne, i sve je dozvoljeno, ali nikako ne uzimajte neki drugi šorts sa naduvanim, dodatnim, džepovima sa strane.

4.Cipele

Opcija 1: Braon mokasine

(old_image)

Izaberite odgovarajući par klasičnih mokasina, u kojima će se vaša stopala zaista radovati dolasku toplog vremena. Ove cipele izgledaju savršeno kada dođe toplije vreme, jer se mogu nositi bez čarapa ili sa čarapama koje upijaju znoj i neprijatne mirise, ako su vam potrebne.

Opcija 2: Bele patike

(old_image)

Ili patike za trčanje u duginim bojama. Pošto ste već nabavili mokasine, za određene prilike, potrebno je da imate i jedan par lakih belih patika za nešto opušteniju varijantu. Bele patike naglašavaju vaš izgled i ističu boje na košulji koju ste izabrali za sebe.

Pogledajte još