Bivša progovorila: Zbog čega Džordž Kluni nije imao decu!

Džordž Kluni bio je toliko blizak sa svojim kućnim ljubimcem da nikada nije ni poželeo da ima decu, rekla je njegova bivša Elizabet Dejli, a prenosi Dnevnik.hr.

Svu njegovu ljubav dobila je prava svinja po imenu Maks.

- Ništa nije voleo kao tu svinju. Bila je veličine stola, ogromna svinja dobila je svu njegovu pažnju, rekla je bivša devojka slavnog lepotana.

Takođe, dodaje da je svinja bila deo njihovog svakodnevnog života. Imala je posebno mesto u kući, a uveče bi spavala tik do njihovog kreveta. Najgore, mogla je ući u krevet kad god je poželela.

- Bili su kao otac i sin. Kada je Maks preminuo 2006. godine bio je slomljen. Možda će sada, kada više nema svinje u njegovom životu, početi da razmišlja o deci', dodaje Elizabet.

Prema njenom shvatanju, Džordž nije želeo da ima decu da ih ne povredi kao što je on bio povređen nakon rastanka s Taliom Balsam.

Priznala je da joj je drago što je nastavio sa svojim životom i da je spreman ponovno da voli, piše Concat Music.

Podsećamo, slavni lepotan Džordž Kluni i njegova najnovija devojka, advokatica Amal Alamudin odlučili su da stupe u bračni život.

- Venčanje će se održati u septembru. Već su rekli porodici i prijateljima da će otkriti lokaciju u poslednji tren, a celo venčanje održaće se u tajnosti.

Ni Džordž ni Amal ne žele da njihovo venčanje bude javna stvar, a njihova porodica slaže se s njima', rekao je izvor za Radar Online.

Dnevnik.hr.
Takođe je otkrio kako Kluni nije dobio službeni pristanak Amalinog oca, ali indirektno mu je pokazao da se slaže s njihovom odlukom. 'Džordž je želeo da veridba bude pravo iznenađenje pa nije želeo da ona naslutiti šta priprema', rekao je izvor blizak paru.

Pogledajte još