fbpx

Ivan je još jedan nezadovoljni učesnik rijalitija: Ni ja nisam dobio honorar od „Pinka“ za „Farmu“!

- Još uvek nisam dobio novac i zaista mislim da je krajnje vreme da nam ga uplate na račun jer smo ga zaslužili samim tim što smo četiri meseca bili deo projekta koji je imao veliku gledanost. Odneo sam „Pinku“ svu potrebnu dokumentaciju koju su mi tražili još krajem marta.

Čak sam pristao da mi honorar uplate u ratama, iako to nije bilo predviđeno ugovorom, kako bih im olakšao jer razumem da je teška finansijska situacija. Nisam pevač niti glumac da mogu svoj honorar da naplatim kompenzacijom, zato ovih dana očekujem da mi uplate barem jedan deo.

Oni moraju da shvate da svi mi za to vreme koje smo proveli u Lisoviću nismo primali platu jer nismo radili neke poslove koje bismo inače u tom periodu radili u realnom životu. Mislim da smo svaki dinar našeg honorara zaradili. Nadam se da će biti korektni jer prošlo je dovoljno vremena da nas isplate. Čak i kada smo izašli sa farme, bilo nam je potrebno vreme da se priviknemo na spoljni svet i nastavimo da radimo poslove koje smo u tom periodu prekinuli - otvoreno priča Ivan, za koga smo čuli da je imao ponudu da se otisne u voditeljske vode.

alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.