PORODIČNI HOROR: Posle 12 godina istraživanja otkrio da je njegov otac ozloglašeni serijski ubica!

0

To je opisano u knjizi čoveka koji je nakon 12 godina istraživanja otkrio šokantnu istinu – njegov otac je bio jedan od najozloglašenijih serijskih ubojica u SAD.

Izdavačka kuća HarperCollins uskoro će u prodaju pustiti svoj novi književni hit “The Most Dangerous Animal of All” Gerija L. Stjuarta.

U njoj je reč o piščevom ocu, tzv. Zodijak ubici kom policija pripisuje najmanje pet ubistva, a čiji identitet nikada nije otkriven.

Međutim, ono što je najzanimljivije jeste činjenica da je nepoznati ubica dugo izazivao policiju pismima i zagonetkama. Dejvid Finčer o je Zodijaku 2007. snimio i film s Džejkom Gilenhalom, Robertom Dauni Džuniorom i Markom Rufalom u glavnim ulogama.

Stoga, reč je o slučaju koji još i danas izaziva fascinaciju pa nema sumnje ni da će Stjuartova knjiga podići prašinu.

Izdavači nisu hteli da otkriju mnogo detalja o samoj knjizi, ali novinari NYMaga otkrivaju da je piščev otac, između ostalog, imao i dosije, te da je neverovatno ličio jedinom postojećem crtežu Zodijaka.

“Nije hteo da veruje. Ne mislim da bi bilo ko od nas želeo da veruje da je njegov otac zloglasni serijski ubojica”, govori Tina Andreadis iz Harper Colinsa.

Izvor: Index.hr

Foto: Index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.