fbpx

MALA ŠKOLA SEKSA: Priuštite mu nezaboravan orgazam!

1. Tvoje telesne nepravilnosti ga pale
Tokom seksa, muškarcima se naglo popravlja raspoloženje zahvaljujući skoku serotonina, hormona zaduženog za sreću. Ujedno, serotonin smanjuje verovatnoću primećivanja određenih nedostataka.

2. Ne zapostavljaj bradavice
Slično kao i kod žena, stimulacija bradavica i kod muškaraca može da poveća njihovo uzbuđenje. “Preuzmi stvar u svoje ruke. Pređi preko njegovih bradavica vrhom jezika ili vrhovima prstiju. Svaki put kad ih stisneš, njegovi nervi su u stanju visoke pripravnosti, što mu pruža ugodan osećaj”, objasnili su stručnjaci iz Cosmopolitana.

3. Mesto koje ne smeš da zapostaviš

Deo između njegovih testisa i anusa osetljiv je koliko i njegov penis, a funkcioniše po principu - veći broj pritisaka, više užitka. Isprobaj to tokom misionarske poze ili oralnog seksa.

4. Potrebna mu je tvoja potvrda
Žensko telo ne otkriva koliko je žena uzbuđena, ali njeno lice priča sasvim drugu priču, i muškarci to znaju. Kad te gleda dok vodite ljubav, on zapravo traži potvrdu da li sve radi kako ti odgovara ili bi trebalo da menja taktiku. Dobra vest je što se posle kontakta očima povećava uzbuđenje i kod njega i kod tebe.

5. Neobična erogena zona
Verovala ili ne, reč je o njegovom nosu! Poljubi ga u nos ili nežno grickaj vrh njegovog nosa; ovaj deo tela bogat je nervnim završecima i odlično reaguje na stimulaciju. Prati prstom liniju od njegovog nosa do stomačnih mišića i nazad. To je jednostavna igra koja će probuditi celo njegovo telo.

6. Što ga više odgađa, orgazam je bolji

Kad osetiš da će doći do vrhunca, vrati igru korak unazad. I tako nekoliko puta. Uslediće orgazam sa pamćenje!

Cosmopolitan/Index.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.