Hitna pomoć za klabere na Savi: Otvara se novo hit mesto – Club 94!

Club 94 je zamišljen kao mesto koje će gradskoj ekipi koja prepoznaje pravu atmosferu sa kvalitetnim elektronskim zvukom ponuditi utočište, ali i Hitnu pomoć za zabavu onima koji se do sada nisu baš najbolje prepoznali u dosadašnjem noćnom životu prestonice.

Posebno atraktivne biće hostese "94" u elegantnim uniformama Hitne pomoći, a slušaće se elektro i disko- fanki-dip haus, uz koketiranje sa još nekim žanrovima. Na svečanom otvaranju i ujedno početku party serijala “Somebody call the doctor” će za pultom biti dobro poznati gradski DJ duo u sastavu Ike & Prema. Klub će u maju raditi samo subotom, za pultom će se tokom sezone menjati eminentni prestonički disk džokeji, a spremaju se i inostrana DJ gostovanja.

U žiži kluba su barski stolovi i DJ pult, ali je ipak akcenat enterijera na separeima, koji pružaju poseban komfor i pogled na na ceo densflor. Club "94" se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju (Brodarska ulica), nedaleko od Starog železničnog mosta u pravcu ka Gazeli.

Pogledajte još