ISTINA O SULTANU OD BRUNEJA: Bahaćenje i orgijanje sa maloletnim seksualnim robinjama

Sultan Bruneja Hasanal Bolkijah najavio je nedavno uvođenje šerijatskog zakona, koji predviđa strogo kažnjavanje prestupa, kao što su izostanak s molitve petkom, vanbračna trudnoća, nošenje nedolične odeće, krađa, preljuba, homosekusalnost, konzumiranje hrane i pića u javnosti u vreme ramazana, ali i zapošljavanje dadilje koja nije muslimanka, odbijanje nošenja hidžaba, spominjanje Alahovog imena među nehrišćanima, kao i rasprava o veri među nemuslimanima.

Ovakvi prestupi kažnjavaju se bičevanjem, kamenovanjem na smrt, amputacijom udova ili zatvorom.

Šezdesetsedmogodišnji sultan Bolkijah, koji već decenijama vlada Brunejima, živi u palati sa 1788 soba, 257 kupatila, pet bazena, džamijom, salom za bankete i garažom u kojoj je parkirano 110 automobila. Za 50. rođendan izgradio je stadion, na kome je nastupila pop-zvezda Majkl Džekson, koji je za tri koncerta dobio 17 miliona dolara.

Njegov brat, princ Džefri (59), živi u drugoj palati i imao je je jahtu od 152 metara kojoj je dao ime “Sise”, i dva broda “Bradavica 1” i “Bradavica 2”.

Dva brata su poznata širom sveta po orgijama i haremima, u kojima preovladavaju maloletnice.

“Radi se o dvostrukim standardima”
, kaže Džilijan Loren, autor knjige “Neke devojke”, koja govori o njenom životu u Džefrijevom haremu.

Oni imaju više novca od ikoga drugog
, objašnjava ona.

Loren, koja je 18 godina provela u haremu, tvrdi da su po dolasku u Brunej sve devojke morale da predaju svoje pasoše. Upozorili su ih da paze šta rade, jer su neprekidno pod nadzorom. Od Loren su tražili da oslabi, po potrebi, uz primenu tableta za mršavljenje.

Ona kaže da je morala da se klanja članovima vladajuće porodice svaki put kad bi prošli pored nje, da nije smela da im se obraća bez dozvole i da je morala da pogne glavu da bi bila niža od Džefrija. On je navodno voleo američke automobile, odeću i pop-kulturu, a naročito su ga privlačile mlade Amerikanke.

“Prelistavao je časopise i govorio: ‘Želim ovu ili ovu ženu’, a zatim ih naručivao”, kaže Loren i dodaje da je u haremu najviše devovojaka sa Filipina, od kojih su mnoge imale samo 15 godina.

U haremu je većina devojaka bila s Filipina, a mnoge su bile 15-godišnjakinje.

Maloletnost tamo nije takav problem kao ovde”, kaže Loren. Devojke su bile smeštene u Džefrijevoj palati koju nisu smele napuštati.

“Ludite zbog dosade”
, navodi ona. Odabrana je tek posle nekoliko meseci, odvezli su je u neku zgradu i zaključali.

“Prošla su četiri sata pre nego što se princ pojavio”
, piše Loren.

“Posle seksa, legao je kraj mene na tri sekunde, pljesnuo me po zadnjici i rekao: ‘Bilo je dobro. Kasnim na sastanak’.”

Prvi put su 1997. javno razotkriveni haremi i orgije u Brunejima o kojima se dugo nagađalo zahvaljujući bivšoj Mis Amerike Šenon Marketik, koje je tužila princa Džefrija i sultana Hasanala. U tužbi je navela da joj je agencija ugovorila jednodnevni posao za 3000 dolara na Bruneju.

Umesto toga, tvrdila je 1997. Marketik, postala je seksualna robinja, prisiljena plesati svaku noć u prinčevu privatnom diskoklubu. Marketik je za People izjavila da su je drogirali i zlostavljali, pa je nakon povratka u SAD tužila sultana i princa za 10 miliona dolara.

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.