Policijska akcija: Uhapšeno 18 dilera droge

Za tri osobe je određena mera policijskog zadržavanja, a protiv 15 su podnete krivične prijave, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.

Po odobrenju višeg javnog tužioca iz Jagodine N.D (60), R.S (41), D.M (29) svi iz Ćuprije određena je mera policijskog zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela nedozvoljene proizvodnje i stavlajnja u promet opojnih droga".

N.D i R.S se prijavom terete da su u toku prošle i ove godine prodavali heroin uživaocima iz Ćuprije, Jagodine, Despotovca, Paraćina i Kragujevca, navodi se u saopštenju.

D.M se prijavom tereti da je od 2012. godine prodavao heroin i "spid" a prilikom pretresa njegovog stana policija je pronašla i zaplenila 4,7 grama "spida".

Protov P.I (60) iz Ćuprije podneta je krivična prijava "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina".

On se prijavom tereti da je "u svojoj apoteci N.Ð. i R.S prodavao opijate, odnosno lekove "trodom" i "metadon" i druge", navodi se u saopštenju.

Protiv V.V (39), M.M (36), M.M (34), N.J (38), J.P (31) svi iz Ćuprije, D.D (35) i I.M (29) iz Despotovca, N.M (26) iz Paraćina, N.D (33) iz Jagodine, V.B (38) i L.B (40) iz Kragujevca podnete su krivične prijave Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, "zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga".

Izvor: Press

Pogledajte još