Nova afera u Beloj kući: Sa kim to Barak vara Mišel?

Američki mediji opet su se raspisali o mogućem razvodu bračnog para koji stanuje u Beloj kući. Naime, Barak Obama navodno je uhvaćen u preljubničkom skandalu sa američkom ambasadorkom u Japanu Karolin Kenedi.

U nedavnoj službenoj poseti zemlji izlazećeg sunca Obama je boravio bez prve dame Mišel, a jedan japanski političar, poslanik u parlamentu, raspisao se o navodnoj aferi na svome blogu. Priču donosi tabloid "Nešonal Enkvajer".

Mišel je bila navodno toliko ljuta da je u jednom trenutku napustila Belu kuću i prijavila se u hotel u Virdžiniji kako bi se malo smirila.

Barak već godinama divljenje prema Kerolin Kenedi, a to je delimičan razlog zašto je dobila poziciju u Japanu. Slično je i sa jedinim preživelim potomkom američkog predsednika Džona F. Kenedija i Žakline Kenedi.

(old_image)

"Poznato je da Barak i Mišel pregovaraju u razvodu, ali navodno čekaju kraj njegovog mandata kako bi se konačno razišli. Ako pitate predsednika, on će vam reći: "Nemam obraza da izađem pred birače jer ona troši sumanute količine novca. A, ako pitate njegovu ženu, ona će vam reći da je predsjednik patološki preljubnik. Koristi tajne službe kako bi sakrio dokaze da je vara", napisao je na svom blogu 5. aprila japanski poslanik Kazujuki Hamada.

Mišel je navodno već pronašla kuću u kojoj sa ćerkama planira da živi posle razvoda, dok se pretpostavlja da će se Obama vratiti na Havaje.

kurir

Pogledajte još