ZAVEDI JE PREKO FEJSBUK PROFILA: Evo kako devojka procenjuje da li će spavati sa tobom

1. Tajanstvenost
Osnovno pravilo je da ako i smatraš da je Fejsbuk zakon, to nikada ne smeš i da pokažeš! Umesto da sve svoje Fejsbuk prijatelje iz minuta u minut obaveštavaš o svakoj idiotariji koja ti prođe kroz glavu, čekiraš se gde god da si, kačiš selfi iz teretane i slično, poželjnije je da tek tu i tamo imaš neku “normalnu” objavu – nešto duhovito ili nešto mudro, piše Macho.hr.

2. Budi lud, ali tek ponekad
S vremena na vreme pokoji post “porodične” tematike nije na odmet. Devojke definitivno ne padaju na “mamine maze”, ali bi mogla da ih impresionira dirljiva čestitka za rođendan upućena tvojoj majci ili sestri.

Devojke, pročitajte kako da prepoznate najgore tipove muškaraca preko Fejsbuka!

3. Voliš li životinje? Malu decu?
Pozicioniranjem sebe kao osobe koja voli životinje devojkama jasno daješ do znanja da nemaš sociopatske crte ličnosti. Ovaj trik takođe pali sa preslatkim bebama tvojih prijatelja, tvojim malim rođacima i slično. Ali, i ovde važi pravilo – nema preterivanja! Možeš samo da pretpostaviš šta će pomisliti o tebi ako ti je profil prepun slika sa malom decom…

4. Nemoj da odtaguješ bivšu devojku
Svestan si da je Fejsbuk odlično mesto da devojke uz malo truda budu odlično upućene u istorijat tvojih seksualnih pustolovina. Verovao ili ne - to je dobro! Ostavljanjem fotografija bivših devojaka u Fejsbuk albumima šalješ poruku da su tvoje prošle veze završavale civilizovano i bez većih drama. Ljudi koji su nekada sekli sa fotografija svoje bivše, a danas ih na Fejsbuku brišu, imaju problema. Nemoj da budeš takav!

5. Okani se selfija
Put do pakla popločan je dobrim namerama, a put do izrugivanja i usamljenosti definitivno selfijima. Barem kad su muškarci u pitanju! Nemoj da se slikaš u kupatilu, u svom automobilu, a nikako nemoj da praviš selfi bez majice. Koliko god mislio da je to prizor vredan deljenja sa drugima, zadrži ga za sebe. Nepisano pravilo je da devojke imaju nultu stopu tolerancije prema muškarcima koji su “oboleli” od “selfimanije”.

6. Oprezno sa lajkovanjem!
Potpuno je u redu da povremeno lajkuješ neki njen status, ali ako si lajkovao sve što je ikada objavila, pa i njenu fotografiju sa plaže od pre tri godine, to je već zabrinjavajuće. Povratka nema, a ako je ikada postojala i najmanja šansa da je smuvaš, besomučnim lajkovanjem okrenuo si protiv sebe sve moguće! Tvoja sudbina je zapečaćena, na odličnom si putu da postaneš njen najbolji prijatelj i da prvi saznaš za svakog njenog novog dečka...

Pogledajte još