Emotivna veza Martine Navratilove

Bivša teniserka Martina Navratilova (52) već neko vreme priča o svojoj novoj prelepoj devojci ali javnosti ju je otkrila tek na zajedničkom letovanju na Azurnoj obali. Reč je o  
tridesetšestogodišnjoj lepotici bivše SSSR Juliji Lemigovoj. 

Tokom ležernog dana u SenTropeu na Martininoj i Julijinoj ruci se moglo primijetiti prstenje koje liči na vereničko, objavljuju francuski mediji.

Lepa Julija je bila zapravo poslednja mis SSSR 1991. godine. Otada se proslavila kao manekenka i poslovna žena, a poslednjih dvadesetak godina živi u Parizu.

Tportal piše da je Lemigova imala prilično dramatičan život, naime - pretrpjela je gubitak malog sina, koji je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Sumnjalo se da ga je usmrtila bugarska dadilja koja je potom netragom nestala, dok je Julijinog partnera, francuskog finansijera Edouarda Sterna, pet godina kasnije ubila ljubavnica tokom sado-mazo igrice.

O lepoj Juliji nekadašnja teniserka Navratilova, prenose mediji, priča i više nego zaljubljeno. Mada, ni Martinine poslednje ljubavne veze nisu slavno okončale. Od bivših devojaka Toni Lejton i Džudi Nelson rastala se javno, uz veće količine prljavog veša, a Džudi od Martine sudski potražuje višemilionske iznose. 

N.D.

Pogledajte još