OSVETA: Sekin brat mi je zapretio da će mi dići auto u vazduh!

Pevačica ima zaštitnika.
Zulfo Ramić, rođak Svetlane Seke Aleksić, uplašen je za svoj život zbog pretnji njenog brata po majci Nedžada Ramića.
- Nedžad me je zvao pre dva dana i pretio mi da će doći u Sarajevo i prebiti me, a onda da će mi auto dići u vazduh - požalio se Zulfo.

Obračun preko Fejsbuka

Sukob je nastao kad su Zulfo i njegov, Sekin i Nedžadov ujak Ibro, koji boluje od raka debelog creva i jetre, od pevačice tražili novčanu pomoć. Pošto je folkerka to odbila, u javnosti se pojavila priča da ujak pokušava od nje da iznudi novac, što je njega pogodilo, pa je i sam progovorio za medije. Posle njegove ispovesti, u raspravu se uključio i Sekin brat po majci, koji je besan pozvao Zulfa, koji je javno stao na ujakovu stranu.

- Ovaj pakao nikako da prestane. Nedžad me je zvao i pretio mi, a posle smo se obračunavali u porukama. Zabranio mi je da zovem njihovu majku, a moju tetku, i da smo ujak i ja mrtvi za njih. Kad je sve to rekao, molio me je da ga ne pominjem u novinama da bi se sakrio od ljudi koji ga jure za pare koje im je dužan. Znam ja zašto mi preti! Zato što govorim istinu i svi znaju kakav sam i da uvek idem do kraja. Ne bojim se nikog - rekao je Zulf.
Posle veoma neprijatnog telefonskog razgovora, braća su nastavila svađu na Fejsbuku:

Uvrede

- Skini naše prezime, varalice jedna - poručio je Zulfo bratu, na šta se on nadovezao:
- Prodaj kuću, kola... Klošari ste svi isti, sram da te bude, budalo jedna. Boli me ku.ac bre, psuje mi sestru, ja da mu pomažem, nikad! Umrli ste za mene ovog trenutka.
- Ja, koliko vidim, onu drolju ti svi psuju što je na pornićima zaradila pare - rekao je Zulfo, a potom je Nedžadu pala roletna na oči.
- Nemoj sestru da mi vređaš nikad, je l‘ ti jasno!
- Ja vas ne bih pomenuo da nije rekla da rođaci hoće pare - završio je Zulfo komunikaciju.
Kako stoje stvari, ovom sukobu se još ne nazire kraj.


NIKOGA NE MRZIM Seka Aleksić odgovorila na ujakove prozivke
SETILI SU ME SE ZBOG NOVCA

Svetlana Seka Aleksić juče je na svom Fejsbuku ponovo ostavila komentar povodom izjava svoje familije.
- Što se tiče familije, ja nikog ne mrzim. Pomogli su neki mojoj porodici i meni kad nam je bilo teško, baš kao što su nas se mnogi setili godinama kasnije zbog novca. Zaključili su da „lagodno živimo“ i da bi i oni tako. Ništa mi nije palo s neba, iza mene su godine rada i truda, nisam sedela i čekala da se dogodi neko čudo. Neću pominjati kome sam sve pomogla i kome sve pomažem jer i to je samo moja stvar. Smatram da sam prosto dužna da se nađem svojim roditeljima jer oni su mi dali život, a ja ću uvek biti njihovo dete. Kao što ću im pomoći finansijski, pomoći ću im u svakom drugom smislu, baš kao što neću dozvoliti da ih neko uznemirava na bilo koji način. Novac može da pomogne u životu, ali neće kupiti mir u duši, neće ugasiti nečiju zlobu i gnev - napisala je Seka.

kurir

Pogledajte još