Rupert Grint tužan zbog kraja serijala o Hariju Poteru

LONDON, 25. avgusta 2009. (Beta) - Junak filmova o Hariju Poteru Rupert Grint izjavio je da će biti tužan kada se dovrši snimanje popularnog filmskog serijala.

Trenutno je u toku snimanje poslednja dva filma iz serijala zasnovanog na romanima Džoane Rouling. "Pokušavam da uživam što više, pošto će uskoro kraj. I mislim da će biti tužno, ali sam i spreman da nastavim dalje", kazao je Grint, objavljuje Bi-Bi-Si njuz.

"Trenutno imamo mnogo posla. Pošto je reč o dva filma, snimanje će trajati godinu dana", dodao je. Od poslednjeg snimljenog filma, "Hari Poter i Polukrvni princ", u priči su prisutniji romantični elementi, a Grint je nedavno snimio scenu poljupca sa Emom Votson. Britanski glumac je priznao da je ljubljenje koleginice, koja u serijalu igra Hermionu Grejndžer, za njega bilo neobično iskustvo. "Odrasli smo zajedno i delovalo je pogrešno. Dobro je prošlo. Zaista smo verovali da smo Ron i Hermiona, a ne Rupert i Ema i bilo je dobro. Scena je snimana samo nekoliko puta, pa nije dugo trajalo", ispričao je Grint.

Pogledajte još