fbpx

X-Men: Dani buduće prošlosti

Povodom premijere filma „X-Men: Dani buduće prošlosti“, posetioci bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center biće u prilici da vide demonstraciju škole stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, koju vodi poznati strip pedagog Vlada Vesović.

Fan art nagradni konkurs povodom premijere filma „X-men: Dani buduće prošlosti" i dalje je u toku, a svoje originalno rešenje ljubitelji „X-men“ serijala mogu da postave na sajt x-men.mcf.rs do 18. maja. Rad koji se šalje na konkurs može biti ilustracija u vidu stripa, filmskog plakata, filmske scene, ali i originalno dizajniranih razglednica, nalepnica, majica, skejtbordova, nacrta za grafite ili street art - bilo šta što autora ili autorku inspiriše da X-men svet prenese u svet u kojem živimo.

Poznati strip autor Vlada Vesović uoči premijere izabraće najbolje viđenje „X-men“ univerzuma, a autor će biti nagrađen vrednim poklonom - SSD diskom HyperX 3K od 120 GB. Još deset autora najboljih radova biće nagrađeno ulaznicama za premijeru filma „X-men: Dani buduće prošlosti”.

U filmu „X-Men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.

Novi nastavak kultne filmske sage „X-Men” okupio je glumačku ekipu iz delova „X-Men: Poslednje uporište” i „X-Men: Prva klasa”. Pored već dobro poznate glumačke ekipe (Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hali Beri...), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Piter Dinklidž, poznatiji kao Tirion Lanister iz „Igre prestola", kao i francuska zvezda Omar Si, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.