Sick Touch i Čikine bombone u Domu omladine

SICK TOUCH
Petak, 16. maj 2014. u 21:00
DOB//Amerikana

Promocija albuma FIRMIRANA BEDA
Organizacija: Just Classix i Dom omladine Beograda
Cena ulaznice: 500 dinara u pretprodaji, na dan koncerta 800 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima.

Cobran i Mlata, članovi su šestočlane novobeogradske rep grupe Sick Touch, osnovane 2006. godine. Njihov rad baziran je na socijalnoj kritici i šarenolikoj srpskoj svakodnevnici. Žižu njihovog celokupnog stvaralaštva predstavljaju upravo aktuelni narastajući problemi omladine. Međutim, za razliku od drugih izvođača koji samo postavljaju pitanja, Cobran i Mlata nude odgovore! U svojoj osmogodišnjoj rep karijeri, iza sebe su ostavili brojna uspešna gostovanja i nastupe kako u Srbiji, tako i širom Balkana, vrlo rado pozivani od strane publike Ex-Yu republika.

Sa ciljem dalje promocije svog rada i celokupne rep muzike, Cobran i Mlata vas pozivaju na promociju svog novog albuma ''Firmirana beda'', koja će se održati 16. maja u Domu omladine Beograda. Pored promocije albuma, publici će premijerno biti prikazan novi spot sa albuma kao i promo pesme ostalih izvođača Sick Touch-a, u vidu najave tek predstojećih projekata. Pored članova Sick Touch klana, na nastupu će gostovati brojni prijatelji ekipe, a to su Škabo, Sale Tru, Zvezde Grajma, Smoke Mardeljano, Andra i Jovica Dobrica i Friday Swag Dj'z.
http://www.domomladine.org/koncerti/koncert-sick-touch/

***************************
Koncert: ČIKINE BOMBONE
Petak, 16. maj 2014. u 22:00

DOB//Klub

Cena ulaznice: 300 dinara

U petak 16. maja u Klubu Doma omladine Beograda održaće se rođendanski koncert beogradskog pank, rok, sajkobili benda Čikine Bombone aka Grandpa Candys. Uz Čikine Bombone će nastupiti kao podrška jedan od najboljih evropskih power surf bendova današnjice, beogradski trio Threesome + Burlesque Performance Marie Constance Quesnet + Dj Team Riffs Bgd.

Čikine Bombone su sajkobili trio koji je nastao u Beogradu u proleće 1998. godine. Originalni naziv grupe Grendpa Kendis (GRANDPA CANDYS) koji bend još uvek koristi u nastupima na međunarodnoj sceni potiče od imena protagoniste istoimenog njujorškog andergraund stripa iz pedesetih godina prošlog veka Džimija Kendisa (Jimmy Candys). Pošto se lična imena ne prevode a deka Kendis nije poznat široj publici, bend je za srpsko tržište uzeo ime koje je predstavljalo najbliži logički ekvivalent - Čikine Bombone. Tokom 16 godina postojanja, Bombone su odsvirale blizu 400 koncerata u Srbiji i inostranstvu, objavile četiri albuma (Flaming Dynamite-2000, Captain Crash-2002, 666.000 Miles on the Wrong way-2006. i Grandpa Candys Early Sides-2009), pojavile se na većem broju domaćih i stranih kompilacija i ostale jedna od retkih stabilnih pojava na srpskoj sajkobili/rokabili sceni. Novi album Bombona je snimljen krajem prošle godine u studiju Komandanta Adama i biće objavljen krajem septembra ove godine.

Čikine bombone su: Saša Jovanović-Jovandeka - gitara i glas, Andreja Milošević - bas, Marko Mrčarica-Mrki - bubanj.

Pogledajte još