Ponovo slobodna grobnica iznad Merilin Monro

LOS ANĐELES, 25. avgusta 2009. (Beta-AFP) - Večni počinak pokraj Merilin Monro ponovo je moguć, pošto je kupac grobnice iznad groba slavne glumice odustao od ponude koju je juče izneo na aukcijskom sajtu eBay.

Prema pisanju Los Anđeles tajmsa, neimenovani Japanac kupio je juče za 4,6 miliona dolara grobnicu na groblju Vestvud Vilidž memorijal park u Los Anđelesu. Ipak, nekoliko sati kasnije, kupac je predstavnicima vlasnika grobnice poslao poruku kojom je povukao ponudu, navodi list. "Veoma mi je žao, ali moram da otkažem ponudu zbog problema sa isplatom", naveo je u elektronskoj poruci.

Još 11 zainteresovanih iznelo je ponude više od 4,5 miliona dolara i sada imaju 24 sata da ponovo izraze interesovanje za grobnicu. Grobnica je ponuđena na prodaju na aukciji koja je otvorena 14. avgusta, a početna cena je iznosila 500.000 dolara. Na prodaju ju je ponudila supruga čoveka, koji je u njoj sahranjen pre 23 godine, a koji je grobno mesto na tom groblju kupio 1954. od bivšeg muža Merilin Monro, bejzbol igrača Džoa Dimađa. Taj čovek je od svoje žene zahtevao da posle smrti u kovčeg bude postavljen potrbuške, "licem prema Merilin". Merilin Monro je na pomenutom groblju sahranjena 1962.

Pogledajte još