NOVI TRANSFER: Pogledajte na koji radio prelaze Gorica i Dragan

Čuveni voditeljski par Gorica Nešović i Dragan Ilić prelazi sa “Radio Beograda” na “Radio Indeks”. Njih dvoje počeće da vode svoju autorsku emisiju “Buđenje” na ovom radiju od 2. juna.

Povodom transfera na “Radio Indeks”, oglasio se Dragan Ilić, koji je izjavio sledeće:

- Nakon četiri godine na “Radio Beogradu”, produkcija Supermiš započinje saradnju sa “Radio Indeksom”, koji emituje svoj program na celoj teritoriji Srbije. Dokazali smo se kao nezavisna produkcija u saradnji sa javnim medijskim servisom, kako na radijskom tako i na televizijskom planu. Sada je vreme za novi izazov! U pitanju je poznati koncept jutarnjeg šou programa koji će biti obogaćen savremenom produkcijom, novim zvučnim zavrzlamama i odličnom muzikom. Program je namenjen svima kojima je potrebno Buđenje sa osmehom, uz mejnstrim muziku i najveće hitove iz 80-tih, 90-tih i 2000-tih. Imamo želju da stvorimo dinamičan i urban program namenjen mladim ljudima , ali i onima koji su kao i “Radio Indek”, večito mladi – rekao je Dragan i nastavio:

- Indeks je dokument kojim dokazujete mladost duha, a “Radio Indeks” s pravom nosi epitet “Kuća dobre muzike”. Pripremamo mnogo novih iznenađenja, ali nećemo odustati od naših druženja sa slušaocima tokom turneja, bićemo i dalje glas zdravog razuma u konfuznim vremenima i trudićemo se da vas prepoznaju kao slušaoce Indeksa po osmehu na licu. Za Goricu i mene, ovo je još jedan veliki profesionalni izazov, jer ćemo sarađivati sa ekipom radijskih kolega koji su se dokazali kao uspešni lideri na medijskom planu. “Indeks” je visoko postavio zanatske kriterijume, a mi ćemo pokušati da granicu pomerimo još dalje – zaključio je Ilić.

telegraf

Pogledajte još