fbpx

Par otkrio detalje: Pogledajte kakvo će biti venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić

Iako je venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić događaj koji očekuje ceo svet, njih dvoje su odlučili da venčanje bude intimno.

Budući mladenci ne žele veliku mrsnu pravoslavnu svadbu sa više stotina zvanica, kakve su uobičajene u Srbiji. Tako među gostima neće biti desetine velikih svetskih zvezda, kako se spekulisalo u medijima, već će poziv dobiti samo nekoliko javnih ličnosti s kojima je par blizak.

Veliki dan za porodice Đoković i Ristić održaće se u julu u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a datum još uvek nisu precizirali.

Nestrpljivo čekaju naslednika

- Jedva čekam da menjam pelene i da ne spavam noćima. Znam da će to biti veoma teško i da ću biti stalno umoran, ali jako se radujem tom periodu svog života - rekao je Đoković nedugo pošto su Jelena i on otkrili javnosti da čekaju bebu. I dok Novak veruje da će mu dete biti motivacija da se vrati na prvo mesto ATP liste, Jelena priprema DVD sa vežbama joge za trudnice.

Iako se šuškalo da će na svadbi pevati Zdravko Čolić, kako saznajemo, pop zvezda i mladenci ipak nisu postigli dogovor. S druge strane, Miroslava Ilića još nisu pozvali tim povodom.

- Niti me je iko pozvao na svadbu, niti znam kada će biti. Ali, nadam se pozivu i rado bih pevao na veselju Novaka i Jelene - rekao nam je Miroslav.

Mlada će na venčanju već imati zaobljen stomačić, budući da su ona i Novak nedavno objavili vest da će postati roditelji. A kako je nedavno za „Blic“ rekao Novakov brat Đorđe, u porodici Đoković priželjkuju ženskog naslednika.

Podsetimo, Novak i Jelena verili su se u septembru prošle godine, posle osam godina veze. Tada je u šali rekao svojoj dragoj da „uživa dok može, jer će uskoro biti Đoković“. Jelena je izjavila da je bila začuđena što je vest o njihovoj veridbi šokirala svet.

- Mi smo toliko dugo u vezi i to je bio sasvim normalan korak. Nisam ja nova Novakova devojka koja je pala s Marsa. Za nas je bilo normalno da odemo u tom pravcu - rekla je buduća gospođa Đoković.

blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.