Seka Aleksić pokušala da ućutka bolesnog ujaka: Daću ti pare, samo ćuti!

Ne pristaju.
Seka Aleksić je, nakon tekstova u Kuriru da nije htela da materijalno pomogne ujaku Ibri Ramiću, koji boluje od raka debelog creva i jetre, pozvala svog rođaka Zulfu, koji se brine o njemu, i pokušala da ih ućutka!

Nekad se dobro slagali

Zulfo nam je rekao da je juče razgovarao s njom i da je ona plačući preklinjala da joj ime više ne pominju u medijima i da će im dati koliko god novca žele, samo da zaćute.
- Sestra me je zvala oko osam sati ujutru sa skrivenog broja i pitala me koliko para tražim da više ne govorim za novine. U početku smo fino razgovarali. Pravdala mi se da mi ništa nije uradila i rekla da smo se dobro slagali.

Pročitajte i: OSVETA: Sekin brat mi je zapretio da će mi dići auto u vazduh!

Nije joj jasno zašto dajem izjave za novine. Rekao sam joj da me je jako pogodilo to što neće da našem ujaku finansijski pomogne, a u mogućnosti je. Najgore je što je ona za srpske novine pričala da joj familija preti, a i sama zna da nije tako. Počela je da plače i moli me da više ne progovorim nijednu reč.

Pročitajte i: Ucena: Seka Aleksić dobija preteće poruke!

Neka Seka zna da se uvrede koje je meni i našem ujaku uputila ne mogu platiti ničim, a pogotovo ne parama. Ja imam obraz! Ne može me kupiti jer se ne prodajem tako kako ona misli. Ako ujaku nije želela da pomogne kad smo je pitali, nema potrebe da me sad podmićuje da bih držao jezik za zubima. Ona zna da ja nikada od nje nisam uzeo marku jednu i nikad ne bih - ispričao nam je Zulfo.

Pročitajte i: PORODIČNA DRAMA: Seka Aleksić prijavila rođake policiji!

Bratu pozlilo

Ramiću je teško što nema dobar odnos sa svojom sestrom jer je mnogo voli, ali, kako kaže, preko nekih stvari ne može da pređe.
- Mi smo ranije bili jako dobri. Dok je bila u vezi sa Zoranom Kovačevićem, bila je super prema svima. Stalno smo se čuli telefonom i viđali na njenim nastupima, na bazenima. Zoran je uvek dolazio po mene.

Žao mi je jer mi je rod, ali povredila mi je dušu. Juče mi je pozlilo i injekciju sam primio zbog pritiska. Gadan sam prema onome ko iskoristili moju dobrotu. Dok sam im svima iz Austrije slao pakete, bilo im je lepo - naglašava Zulfo, dok ujak Ibro nije mogao da razgovara na ovu temu, koja mu veoma teško pada.
Seka Aleksić nije nam se javila kako bismo čuli i njenu stranu priče.

kurir

Pogledajte još