MAD in Belgrade: Sve prihode od ulaznica prvog dana festival daje za stradale od poplava

U svetlu događaja koji su prethodnih dana zadesili naše sugrađane iz Obrenovca i drugih gradova i mesta u Srbiji, publika i organizatori festivala će na ovaj način dati svoj doprinos za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

MAD in Belgrade će tokom dva dana održavanja predstaviti preko 100 izvođača na spektakularno dizajniranim stejdževima, uz najbolje ozvučenje na svetu VERO Funktion-One, lavirint, maske i najznačajniji medij na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni - Boiler Room.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.200 dinara za jednodnevnu i 2.000 dinara za dvodnevnu ulaznicu su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu.

Na dugoj listi izvođača su Neneh Cherry, kojoj će ovo biti prva poseta Beogradu, najbolji svetski DJ na Resident Advisor listi za 2013. godinu Dixon, trojac WhoMadeWho, Tonny Allen, jedan od najcenenijih afričkih bubnjara, i to u sasvim posebnom electro-jazz izdanju, uz pratnju saksofoniste Jimi Tenora. Omar S, zvezda detroitske scene i mnogi drugi.

Pogledajte još