Nedeljni horoskop (ponedeljak 19. maj - nedelja 25. maj)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovaj period vam donosi mogućnost proširenja saradnje sa finansijskim ustanovama. Ako imate akcije ili nameravate da uložite novac u hartije od vrednosti, posavetujte se sa stručnjakom. Veoma ste posesivni, a niste svesni da to svi primećuju. Od nekoga, ko vam nije uvek govorio istinu, pokušavate da saznate nešto što vas izuzetno zanima, a tiče se osobe koja vam je draga. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, moguća su uzajamna prebacivanja na temu vernosti. Slobodni Ovnovi mogu očekivati poznanstvo sa drugim Ovnom. Moguć neki manji nazeb.

BIK (22.4.- 21.5)

Ne čekajte neku novu priliku nego se pozabavite svojim materijalnim stanjem koje bi moglo značajnije da se poboljša ako biste se malo više angažovali. Jedna Škorpija i Devica prave planove za zajednički posao. Moguća je ljubav s nekim ko malo koga ostavlja ravnodušnim. Pokušavate da vodite igru i da budete ona strana koja postavlja uslove, ali teško da ćete u tome uspeti. Ako nastavite da se inatite, od veze neće biti ništa, ali ako napravite bar mali ustupak moguća je romansa. Pazite na grlo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Treba da sledite svoju intuiciju i na pravom ste putu da napravite dobar biznis. Saveti starijih osoba, pogotovo ako ste rođeni posle osamdesete, i te kako su vam potrebni. Dobro se slažete sa Jarcem, Vagom i Devicom. Finansijski deo posla prepustite nekom ko se u to razume, a vi se maksimalno posvetite struci. Čekate poziv od nekoga ko vam više puta nije uzvratio na adekvatan način, ili je očekivao da se vi više trudite oko njega, odnosno nje. Ako se radi o Vagi, Škorpiji ili Ribama, nećete odstupiti od svog stila. Najbolje se možete razumeti sa Jarcem, Ovnom ili Lavom. Odgovara vam ambiciozan partner koji podstiče vaš optimizam. Pazite na vašu kičmu.

RAK (22.6. – 22.7.)

U ovom periodu ćete postati aktivniji i optimističniji u pogledu posla koji bi trebalo da u kratkom vremenskom roku donese dobre prihode. Nemojte naivno ulaziti u finansijske kombinacije koje će vam plasirati neko ko nije poznat po ispravnom poslovanju. Čuvajte se Vodolije koja se lako oduševi novim idejama, a malo toga realizuje. Možete sresti nekoga ko vam je odavno veoma simpatičan, ali verovatno nije slobodan ili vam nije jasno da li vas tretira kao prijatelja, simpatiju ili nešto više od toga. Nećete uspeti da sakrijete emocije pred Vagom, Bikom ili Ribama. Sa Škorpijom vam predstoji strastvena romansa. Dobro se osećate.

LAV (23.7.- 22.8.)

Može biti mnogo tenzije, pogotovo ako ste već premoreni radeći na projektu koji zahteva fizičku kondiciju i koncentraciju. Potrudite se da održite obećanje koje ste dali jednom Ovnu, Vodoliji ili Strelcu. Neko iz neposrednog okruženja ili član porodice predložiće vam novi posao. Ne želite da bilo šta menjate u životu, ipak moraćete da odlučite šta želite. Stalni partner polako gubi nerve, jer svaki čas menjate koncepciju o zajedničkom životu i vašoj vezi. Ako ste slobodni, predstoji vam strastvena veza s nekim ko je ambiciozan i verovatno često putuje u inostranstvo. Moguće je poznanstvo u teretani ili u okviru sportskih aktivnosti. Pazite se oštrih predmeta.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ovaj period se povoljno odražava na vašu finansijsku situaciju, ipak nemojte rizikovati i ulaziti u aranžmane za koje niste sigurni da će vam se isplatiti. Neko vas može nagovoriti da pređete na drugo radno mesto, ali odluku o tome ne donosite, a da se prethodno ne konsultujete sa Vagom, Škorpijom ili Jarcem. Oprez u radu sa Ovnom. Dobro se slažete sa preduzimljivim osobama i ako ste dama Devica, partneru prepuštate važne odluke. Možda ćete pokazati inicijativu ka susretu negde na putu ili ćete inicirati zajednički put. Ako ste gospodin Devica, više vremena poklanjajte poslu nego partnerki što će vam ona zameriti. Familija se meša u vaš privatni život. Čuvajte se u saobraćaju.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Imate mogućnost proširenja poslova i dobru zaradu. Možete očekivati dobre poslovne ponude, posebno ako ste već afirmisani i ukoliko ste u poslovnoj vezi sa Bikom, Devicom ili Škorpijom. Dobra saradnja sa strancima. U ljubavi ste prilično direktni i dajete na znanje šta očekujete od onih koji vam se udvaraju. Slobodne Vage su u trendu i mnogi žele njihovo društvo, ali vi se ponašate kao da vas malo ko interesuje. Ako to ne može da bude jedan Ovan ili Lav, teško ćete pristati na društvo bilo koga osim Vodolije ili Strelca. Pazite na vaše grlo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

U ovom periodu ste moćni, uticajni i spremni na nove poslovne poduhvate. Trudite se da izađete u susret saradnicima i ako imate privatnu firmu budite popustljiviji prema jednoj Vodoliji. Jedan Lav i Ovan mogli bi da prave probleme u vezi s novcem. Pazite kakav posao sklapate s Bikom. Mnogo ste romantičniji nego što bi to iko mogao da pomisli, jer ste okupirani poslom i svi misle da vam je samo stalo do zarade. Dobićete bar dve, a možda i tri primamljive ponude. Škorpije koje se bave modom, marketingom ili rade u medijimamogu očekivati veliki uspeh i finansijsku satisfakciju, a one koje se bave naukom poziv za simpozijum. Čuvajte se prehlade.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Ovaj period možete dobiti brojne kritike na vaš račun, spletkarenja i negativne komentare. Ne želite da se dodvoravate šefu i nećete odustati od svojih stavova makar mu se i ozbiljno zamerili. Ipak, na pravom ste putu, posebno ako sarađujete sa Lavom ili Ovnom. Mnogi misle da vodite slatki život i da imate na svakom prstu ruke po jednu priliku, da ne stižete da se vidite sa svima kojima se dopadate. A vi ste u stvari veoma nesigurni u pogledu značajnih odluka koje se tiču vašeg privatnog života. Ovan i Lav su zasada najboljerešenje za vas. Pojačajte imunitet.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi koji su rođeni u mesecu Decembru mogu očekivati dobre rezultate, uspeh, novac i vanredne prilike za zaradu. Uopšte vas ne brine situacija zbog koje su drugi prilično nespokojni. Imate poverenja u Škorpiju, Raka i Devicu, a Bik je tu da rešava važne probleme. I pored neplaniranih troškova finansijska situacija je dobra. Tokom ovog perioda očekuju vas dobici u igrama na sreću. Dopada vam se ozbiljna, tamnokosa osoba koja je veoma poslovna. Muškarci Jarčevi vole ambiciozne partnerke, a dame Jarčevi očekuju mnogo više uzbuđenja od jednog nestalnog Ovna ili Lava. Treba da svoje poverenje date Škorpiji koja vas nikada nije izdala. Mogući bolovi u leđima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Ovo bi mogao da bude naporan period, ali sve obaveze ispunjavaćete sa mnogo entuzijazma jer ste svesni da vam je pružena dobra prilika da se istaknete. Jarac ima u vas neograničeno poverenje, a prema Lavu morate biti odlučniji. Nepoverljivi ste prema Biku i Škorpiji. Mogući su poveći izdaci, srećom brzo ćete ih nadoknaditi. Pokušavate da se prema porodici postavite fer, ali vas pritiskaju sa svih strana. Potrebno vam je više romantike u svakodnevnom životu, a gotovo niko vas ne doživljava kao romantičnu osobu. Ali, neophodno je da se više potrudite da bi se to i dogodilo. Strelac će pokušati da sa vama uspostavi kontakt, moguće da živi u inostranstvu. Čuvajte se povrede.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ovo može biti jedan od boljih perioda tokom kojeg ćete uspeti mnogo da uradite, čak i ako ste demoralisani razvojem situacije.
Strepite da bi konkurencija mogla da vas istisne s mesta na kojem se nalazite, ali bilo bi dobro da pokušate da se borite na svoj način. Ako dobijete ponudu za odgovorno radno mesto koje ima veze sa finansijama ili ekonomijom, prihvatite ga. Dve osobe su u igri i obe su na neki način slične, moguće da se poznaju. Ipak, daćete prednost onoj koja je mnogo ambicioznija čak i ako nema za vas toliko vremena koliko neko ko se trudi da vas po svaku cenu osvoji. Dame Ribe mogu se zaljubiti u bankara, lekara ili osobu koja se bavi politikom, a muškarci Ribe u umetnicu. Bolovi u kolenima.

conopljanews.net

Pogledajte još