Serbia Wonderland Festival pomaže nastradalima u poplavama

Zbog događaja koji su prethodnih dana zadesili Obrenovac, Šabac i brojna druga mesta u Srbiji, organizatori i publika Serbia Wonderland Festivala, najvećeg elektronskog dešavanja ovog leta u Beogradu, na ovaj način daće svoj doprinos za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Verujemo da sva ova dešavanja u Srbiji prethodnih dana nikoga nisu ostavila ravnodušnim i smatramo da bi svi, u skladu sa svojim mogućnostima, trebali da se uključe i da pruže pomoć onima kojima je ona zaista potrebna“, kažu iz Jungle Tribe-a.

U okviru promo perioda, koji će trajati do petka 23. maja, od svake kupljene dvodnevne ulaznice za Open Air Festival, čija je cena 1500 RSD, po 500 RSD biće donirano na račun za pomoć ugroženima u poplavama.

Serbia Wonderland Open Air Festival, 20. i 21. juna u Beogradu kompletirao je svoj line up sa čak 9 internacionalnih DJ-eva. Priliku da se po prvi put predstave Beogradskoj publici imaće Ibranovski, Photographer, Jorn Van Deyhoven, Sean Tyas, Futuristic Polar Bears i Kill The Buzz, a zvanično prva dama na Serbia Wonderland Festivalu, biće kraljica hardstyle zvuka, DJ Stephanie. Uz ovo, zvezde koje su već bile deo bajke o velikom Festivalu Budućnosti, Omnia i Beltek, na zahtev publike, ponovo dolaze u Beograd.

Karte za Open Air Festival po promo ceni od 1 500 RSD, mogu se nabaviti na blagajnama Eventima, i u prostorijama Jungle Tribe-a do 23. maja. Nakon 23.maja cena karte će se povećati na 1800 RSD, a u prodaju će biti puštene i jednodnevne ulaznice po ceni od 1000 RSD.

Pogledajte još