Telenor donirao 20 miliona dinara za pomoć ugroženima u poplavama

„Posvećen smo partner lokalnoj zajednici već osam godina i naša građanska dužnost je da činimo sve što je u našoj moći da pomognemo. U situacijama spasavanja ljudi, prioritet nam je mreža bude stabilna jer je ona ključna kao pomoć u komunikaciji sa ugroženima. Pred nama je dug period opravka zemlje i novčana pomoć je samo početak u pružanju podrške ugroženima. Hvala Telenor Grupi što nam se pridružila u tome“, kaže Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora u Srbiji.

(old_image)

Više od 80 odsto baznih stanica u ugroženim područjima već je vraćeno u rad. Sve Telenorove službe danonoćno rade da bi obezbedile redovno funkcionisanje mobilne mreže kako bi ona služila onima kojima je trenutno najpotrebnija, ostala stabilna i neometano radila.

“Sigurnost i bezbednost ljudi koji žive u zemljama u kojima poslujemo je na prvom mestu svih nas iz Telenor Grupe. Zbog toga smo odmah reagovali i prilključili se inicijativi Telenora Srbije da pomognemo”, kaže Ćel Morten Jonsen, izvršni potpredsednik Telenor Grupe i direktor evropskih operacija.

Pogledajte još