Marija Šerifović i studenti FMU za žrtve poplava!

U nedelju 21. maja, sa početkom u 21 čas, možete prisustvovati mini koncertu Marije Šerifović i studenata fakulteta u Beogradu, ali i talentovanih, mladih ljudi iz cele Srbije.

U razgovoru sa studentkinjom Fakulteta muzičke umetnosti Katarinom Petković saznali smo da će njihov jednonedeljni akt dobrote, u kojem na Trgu Republike svakodnevno sviraju i prikupljaju novac namenjen žrtvama poplava, veliko finale doživeti ove nedelje.

"Sviraćemo ponovo za žrtve poplava, ali će nam se ovoga puta pridružiti i Marija Šerifović", rekla je Katarina MONDU, a onda otkrila kako je sve počelo i kako će raspodeliti zarađeni novac.

"Sve je počelo na Facebooku. Nas desetak se okupilo, a potom su počeli da se pridružuju ostali studenti fakulteta, ali i iz cele Srbije. Ispred nas je kutija za priloge, a nadamo se da će Marijinim gostovanjem biti više posetilaca", rekla je studentkinja i dodala da su studenti za ova tri dana prikupili lepu svotu novca i videli humanost na licima stanovnika grada.

Šta dalje?

"Dogovorili smo se da od novca kupimo sve što je neophodno - namirnice, odeću, sredstva za higijenu i lekove, a onda to razvozimo po prihvatilištima", rekla je Katarina, a mi njoj i njenim kolegama možemo samo da kažemo "hvala" i vidimo se u nedelju!

mondo

Pogledajte još