Telekom Austrija Grupa donirala 60.000 evra za pomoć ugroženima od poplava

0

Telekom Austrija Grupa, čiji je član domaći operater Vip mobile, danas je donirala 60.000 evra za pomoć ugroženima od polava u regionu. Za Srbiju je odvojeno 30.000 evra i taj iznos je uplaćen na račun Vlade Republike Srbije.

U saradnji sa Ambasadom Srbije u Beču, mobilni operater A1 Telekom Austrija u toku dana će aktivirati humanitarni SMS broj za donacije naše dijaspore i drugih stanovnika Austrije koji žele da podrže ugroženo stanovništvo u Srbiji.

Vip mobile je ranije donirao je 5 miliona dinara na namenski račun Vlade Republike Srbije, a ukupna vrednost dosadašnje Vipove solidarne pomoći, u vidu novčanih sredstava, mobilnih uređaja, internet opreme za nacionalne i lokalne štabove, Crveni krst, kolektivne centre za smeštaj postradalih i besplatnih minuta/GB za korisnike iz kriznih područja, premašuje 195 miliona dinara.

Vip korisnici su do sada poslali 280.777 poruka na humanitarni broj 1003 prikupivši tako više od 28 miliona dinara za pomoć ugroženom stanovništu u poplavljenim područjima i sanaciju štete.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.