Nakon sunčanog jutra, u popodnevnim časovima kiša

0

Danas će u Srbiji biti toplo vreme, pre podne pretežno sunčano, a u popodnevnim i večernjim časovima i tokom noći očekuje nas promenljivo oblačno vreme , mestimično sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, pre podne jugoistočni, posle podne jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura iznosiće od 12 do 20, a najviša od 26 do 29 stepeni.

I u Beogradu će biti toplo vreme, pre podne pretežno sunčano, a posle podne, uveče i noću promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, pre podne jugoistočni, a posle podne jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura iznosiće 18, a najviša 28 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 31. maja, u nedelju biti promenljivo oblačno i malo svežije, mestimično sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, a lokalno očekuje se veća količina padavina.

Od ponedeljka do srede biće pretežno sunčano i toplo sa retkom pojavom poslepodnevnih kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

Od četvrtka do subote biće promenljivo oblačno i svežije sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, lokalno, uz veliku koli;inu padavina.

Izvor: Pressonline

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.