Samo za porodicu i prijatelje: Marija Karan se danas udaje

Marija i Džoel žive zajedno u Los Anđelesu skoro tri godine

Marija Karan je pre mesec dana obelodanila da se verila sa holivudskim producentom. Tada je najavila svadbu do kraja godine, a par se, kako saznajemo, odlučio da 24. maj bude dan njihovog venčanja. Naravno, nisu mogli da naslute kakva će nevolja zadesiti našu zemlju.

Poplave koje su pogodile Srbiju pokvarile su njihove planove o velikoj svadbi. Prvobitno zamišljena ceremonija venčanja, a potom i slavlje su trebali da budu na brodu. Marija i Džoel su razmišljali da otkažu sve.

- Na kraju su odlučili da svadbe bude, pre svega zbog gostiju koji stižu iz Amerike. Džoelovi prijatelji i porodica su već organizovali dolazak, rezervisali prevoz, smeštaj, uzeli odmore. Na kraju, mladenci su se dogovorili da sve svedu na minimum i upriliče veselje sa daleko manjim brojem zvanica od planiranog - kaže izvor.

Kako saznajemo, među gostima će biti i i Reif Fajns. On je Noelov saradnik i prijatelj, a već juče je stigao u Srbiju. Inače, Fajns je proteklih nekoliko dana proveo u Hrvatskoj povodom obeležavanja 20 godina od premijere filma „Šindlerova lista“.

Marija je već proslavila devojačko veče. Ona je krajem aprila za nekoliko najbližih prijateljica organizovala žurku na jednom vojvođanskom salašu.

Izvor: Blic

Pogledajte još