fbpx

POTREBNO JE TAKO MALO: Sindi Kraford otkrila tajnu lepote!

Top-model Sindi Kraford tvrdi da svoj besprekoran izgled ima najviše zahvaljujući zdravoj ishrani, a sjajno je to što su njene navike krajnje razumne i primenljive.

„Radnim danima uglavnom pijem proteinske šejkove za doručak jer je to najbrža varijanta. Nemam mnogo vremena na raspolaganju jer moram da ispratim decu i odem pravo na trening“, ovako manekenka opisuje jedno njeno tipično jutro.

„Za ručak pojedem salatu, sa piletinom ili bez, a za večeru odemo na suši. Ako večeramo kod kuće obično napravim ćureće čufte sa pastom i nekim povrćem. Ja ne jedem testenine, a deca ne jedu salatu, pa se ovako nađe za svakoga po nešto“, uz osmeh objašnjava Sindi.

Manekenka kaže da nikada nije imala ekstreman pristup ishrani, već se jednostavno trudi da ne jede nezdravo, a naročito izbegava gotova jela, odnosno prerađenu i masnu hranu. Trudi se da namirnice budu sveže, a tvrdi i da bi mogla bez problema da bude vegetarijanac, ali da to ipak, nije praktično zbog njene porodice.

Kako bi izbegla skrivene kalorije iz pića, najčešće se drži vode.

„Pijem i dosta zelenog čaja, ali kafu ne toliko kao ranije. Imala sam porblema sa stomakom pa se kafa i ja više ne slažemo tako dobro", kaže Sindi, a njena “food” matematika otprilike glasi ovako: „Trudim se da budem 80 odsto dobra, 80 odsto vremena."

Očigledno da njen pristup ima efekta, a ne zvuči naročito teško imati četiri zdrava obroka od pet, čak i kada niste supermodel.

Izvor: Vestionline.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.