JEZIV VIDEO: Najavio pokolj na Jutjubu, pa ubio sedmoro, jer ga devojke nisu želele

Eliot Rodžer (22), student američkog Univerziteta u Kaliforniji ubijen je u petak uveče, nakon što je u pucnjavi iz vozila u pokretu ubio sedmoro ljudi, a još sedmoro ranio.

Rodžer je sin asistenta režisera sage “Igre gladi” a u krvavi obračun sa lepim devojkama u gradu Santa Barbara je krenuo jer se, navodno, osećao usamljeno zbog toga što su ga žene odbijale.

(old_image)

Rodžerova porodica nekoliko nedelja ranije pozvala je policiju uznemirena zbog snimaka koje je postavljao na Jutjubu, koji su se ticali samoubistva i ubistva drugih ljudi.

U policiju je pozvan je na informativni razgovor, nakon kog su doneli zaključak da je mladić savršeno “ljubazan, učtiv i divan čovek“, prenosi Dejli mejl.

Ipak, nakon što je pronađen video, vlasti veruju u mogućnost da je u pitanju bilo masovno ubistvo sa predumišljajem.

U jezivom snimku koji je postavio i nazvao “Odmazda”, Eliot se pravdao za užasan zločin koji će uskoro počiniti.

"Imam 22 godine i nevin sam, nikada nisam ni poljubio devojku. Na koledžu svi imaju seks, zabavu i zadovoljstvo. U tim godinama ja trulim u samoći. Nije pošteno. Vama devojkama nikada nisam bio privlačan. Ne znam zbog čega vam se ne sviđam, ali kazniću vas zbog toga. Ući ću u najpopularniju kuću sestrinstva na Univerzitetu i preklaću svaku razmaženu, uobraženu plavu go**arku koju vidim unutra. Pobiću sve devojke koje su me gledale kao inferiornog kada bi im prišao. Biće mi veliko zadovoljstvo da vas pokoljem. Tada će vam biti jasno da sam superiorni alfa muškarac. Kada pobijem devojke u sestrinstvu, izaći ću na ulicu i pucati u sve te popularne klince koje vidim",
objavio je mladić koji je tokom ostvarivanja svog užasnog plana umro posle ustrelne rane u glavi. Ne zna se da li je on naneo ili ga je policija upucala.

(old_image)

Rodžer se oglasio i na svom Tviter profilu pre nego što se odlučio na mahniti zločin.

"Zašto su devojke privučene nasilnim momcima a ne sviđaju im se fini momci poput mene?", napisao je Rodžer.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još