Ruska medicina: Kako da za 10 dana uklonite kamen i pesak iz bubrega!

U narodnoj medicini se koristi kao prirodni lek za lečenje urolitijaze (stvaranje kamena u urinarnom traktu). Efikasno čisti bubrege, eliminiše pesak i sluz, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, pomaže kod ženskih bolesti i leči cistitis.
Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja poseduje visoku hranljivu vrednost i lekovita svojstva. Predlažemo vam jedan zaista čudesan i delotvoran recept ruske narodne medecine za lečenje bubrega koji će pomoći u čišćenju bubrega, izlučivanju sluzi, peska i sitnog kamenja.

Recept za uklanjanje kamena iz bubrega:
Uveče, 1 čašu (200 gr ) prosa isperite u toploj vodi.
Sipajte proso u veću teglu (od 3 litra) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom. Poklopite, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći. Ujutro ćete primetiti belu mutnu tečnost u tegli. Ovo i jeste vaš lek. Sipajte tu tečnost iz tegle u drugu posudu. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuvajte zdravu kašu i pojedite je za doručak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta). Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovaj napitak treba piti 10-15 dana.

Rezultat: posle 10-15 dana kamen će se rastopiti i izaći će zajedno sa urinom, a bubrezi su očisćeni od peska, sluzi i kamenja. Eliminisana je upala, obnovljena su tkiva bubrega i organa urinarnog trakta.
Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane. Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega.

Izvor: uspjesnazena

Pogledajte još