fbpx

Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 26. maj - nedelja 01. jun)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi u prvoj polovini nedelje treba da iskoriste povoljne prilke u emotivnim odnosima i reše neke probleme koje ih opterećuju, jer će kasnije za to imati manje šansi. Slobodni pripadnici znaka će želeti trajnije emotivne kontakte, dok će zauzeti imati stabilniji odnos sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će će u drugoj polovini nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom palnu zahvaljujući ulasku Venere u njihov znak, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Zauzeti mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa sa partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni će i dalje imati šanse za nove kontakte, dok bi neki pripadnici znaka mogli da se upuste u tajnu ljubavnu vezu.

RAK (22.6. – 22.7.)
Rakovi krajem ove nedelje mogu ući u razdoblje kada će biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročtio preko prijatelja. Zauzeti pripadnici znaka biće otvoreniji za dogovore sa partnerom, i želeće da stabilizuju odnose u vezi.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi u prvoj polovini nedelje mogu biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, ali im u drugoj polovini nedelje njihov odnos sa partnerom neće bit u centru pažnje. Slobodni pripadnici znaka mogu biti raspoloženiji za druženje, ali će nova paoznanstva ostati na nivou površnih kontakata.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka više će da se posvete porodici, biće glavni organizatori u vezi koju će želeti malo više da dovedu u red.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje mogu osećati kako partner želi da preuzme kontrolu u vezi, ali se neće svima dopasti način na koji to rade. Slobodni pripadnici znaka dobro će se zabavljati ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i neka novajveza, a nekima se može dopasti osoba iz inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje ulazak Venere u njihovu sedmu kuću partnerstva može doneti izuzetno povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neki mogle prilično zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom obnove pozitvan ljubavni odnos.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi u dugoj polovini nedelje mogu očekivati neke promene u odnosu sa partnerom koji je ranije bio vrlo tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovaniji. Nekim pripadnicima znaka može da se dopadne osoba koja je zauzeta, pa su moguće i tajne veze.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, jer će Venera ući u njihovu petu kuću ljubavi i mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolijama krajem ove nedelje ulaze u period kad mogu početi ozbiljno da razmišljaju o ozbiljnom vezivanju ili braku, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju. Slobodni pripadnici znaka biće zainteresirani da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će krajem nedelje ući u poztivnije ljubavno razdoblje kada će se više truditi da uspostave poztivnije odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka će imati više šanse da se zaljube ili započnu značajnu emotivnu vezu.

conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.