TRAGEDIJA: Muž je ubio dok je posluživala goste

Tužilac Nenad Necić nije hteo da se izjašnjava, ali je potvrdio da su zbog ubistva Marine uhapšene dve osobe i da im je određeno zadržavanje do 48 sati.

Juče su obe kuće Antića u Dragocvetu bile zaključane, sem pasa, nikoga nije bilo u dvorištima. Meštani kažu da su se u subotu Antići sa rodbinom i prijateljima okupili kod Dragana na porodičnom ručku i prilikom šenlučenja blizanaca jedan hitac je pogodio njegovu suprugu Marinu u glavu i na mestu je usmrtio. Marinu je smrtni hitac pogodio u predelu glave dok je posluživala goste.

"Antići su poznati po tome da šenluče iz pištolja na slavljima. Niko im to nije uzimao za zlo, jer su bili dobri i vredni ljudi, obrađivali su više desetina hektara i to im je bio ventil od svakodnevnih obaveza. Malo više se popilo i situacija je izmakla kontroli. Međutim, ovo će im izmeniti živote, daj bože da im se kuće ne ugase. Marina i Dragan imaju ćerku Natašu (24). Ona je sada ostala sama. Treba da sahrani majku, a otac u zatvoru. Dragan je bio viđeniji domaćin, predsednik mesne zajednice u prošlom sazivu. Lepo i skladno su živeli, bez svađa i trzavica"
, pričaju komšije.

Neobična poruka na poštanskom sandučetu uhapšenog Dejana Antića

"Mislila sam da ne postoji bolji model života od njihovog. Vredni ljudi, silni hektari idealno su obrađeni. Imaju svu moguću poljoprivrednu mehanizaciju. Od toga su živeli. Uspešna porodica, skladna braća. Pozitivan primer za sve u selu, ali u trenutku se život okrene naglavačke. Treba dati podršku Nataši da izdrži sve što ju je zadesilo. Pomoći će selo. Dragan i Dejan su svima pomagali. Nećemo da ostavimo njihove porodice na cedilu"
, kaže komšinica.

"Dragan je šaljivdžija, Dejan takođe. Voleli su da se pokažu kao primerni domaćini. Od njih se moglo učiti. Marina je bila domaćica i držala sve pod kontrolom, dok je Dragan bio po ceo dan u polju. Tiha i vredna žena. Niko nije mogao da nasluti da je moguće da se nešto ovako tragično dogodi. Život Antića je pretvoren u pakao u jednom nepromišljenom trenu, sudbina se gadno poigrala sa njima", govore komšije.

Posle obdukcije znaće se više detalja o ubistvu Marine. U ponedeljak će blizanci biti saslušani u okviru tužilačke istrage.

Izvor: Blic

Pogledajte još