fbpx

MUŠKARCI, PAŽNJA: Ovo je top 7 neoprostivih grešaka u seksu

1. Zaspi odmah nakon seksa
Ova pojava nije ništa novo, a uzrokovana je hemijskim procesom u njegovom telu koji ga čini pospanim. Ali, ako primetite da je vaš muškarac loše volje ili ako se posle seksa spremi da ode od vas, možda postoji neki dublji problem koji ne može sam da reši. Pokušajte da razgovarate sa njim.

2. Obdaren je i misli da je to dovoljno
Iako je veličina važna, ona nije dovoljna. Tehnika u krevetu je veština na kojoj bi trebalo raditi, a ako on misli da to nije bitno, morate ga uveriti da greši. Pokušajte s direktnim, ali blagim pristupom.

3. Statičan je u krevetu
Svaki seks izgleda isto? Vreme je da mu pokažete da vam se to ne dopada! Najbolje bi bilo da reči pretvorite u delo i uz pomoć njegove ruke označite vaše omiljene tačke na telu. Isto važi i za položaje u seksu. Preuzmite inicijativu i upoznajte ga s vašim željama.
Devojke, naučite 10 stvari koje muškarci žele da znate o seksu!

4. Želi da uvek nosite seksi donje rublje
Iako je ovo super ideja koja može da rasplamsa strasti, ako je često praktikujete postaje dosadna. Takođe, ovakav fetiš može da bude znak da tokom vođenja ljubavi vaš muškarac želi da ste neko drugi, što ponekad može da bude i uvredljivo. Vratite mu istom merom! Kupite mu muške tigraste ili lateks tange i naterajte ga da ih nosi. Možda će onda shvatiti da seksi rublje nije uvek najbolje rešenje.

5. Preskače predigru
Postoje dva tipa muškaraca - oni koji su loši u predigri i oni koji je nisu ni isprobali. Ako vaš muškarac pripada prvoj grupi, morate da budete taktični i da iskoristite svoj šarm. Preuzmite posao na sebe i pokažite mu kako se to radi.
Ukoliko, pak, vaš partner obavezno preskače predigru, skrenite mu pažnju da je to sebično od njega. Postavite mu ulitmatum: ako želi seks, mora da se potrudi oko uvoda.

6. Rutinske poze
Vaš partner se “zalepio” za jedne te iste poze ili je nemaštovit? Verovatno strahuje da će doživeti neuspeh ako se usudi da eksperimentiše. Pružite mu podršku; pre nego što krenete u akciju, nabildujte mu ego i pohvalite njegove ljubavne sposobnosti. Zatim mu predložite male promene koje mogu početi s promenom mesta na kom vodite ljubav. Kuhinja ili kada su odlične za početak.

7. Preterivanje
Ponekad muškarci zbog gledanja filmova za odrasle misle da je gruba igra ono što svaka žena želi. Nikada nemojte da radite ono što ne želite. Objasnite mu šta znače seks i nežno vođenje ljubavi. Ponekad je samo kratak razgovor dovoljan da stvari krenu na bolje.

Zadovoljna.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.