fbpx

Proverene strategije: Evo kako da nađete pravog muškarca!

1. Budite samouverene
Svi muškarci se slažu u jednom - nema ništa seksepilnije i privlačnije od samouverene žene. Kao što i same znate, samouverenost se ne gradi preko noći. Dajte sebi vremena da izgradite novu sebe – onu koja će se dobro osećati u vlastitoj koži.
Evo kako da prepoznate zaljubljenog muškarca!

2. Preterana razgolićenost nije seksi
Ako ste mislile da muškarca privlači samo devojka koja je više gola nego obučena, varate se. Za takvom će se sigurno okrenuti, ali mušku pažnju ipak privlače seksi odevene žene čija garderoba ne otkriva previše. Uz to, vrlo je važno da se osećate seksi u onome što ste obukle, jer onda tako i zračite. Ne preterujte sa dekolteima i minićima, možete da izgledate seksi i u farmerkama i beloj košulji.
Naučite kako da zadržite muškarca!

3. Pametno flertujte
Iako kratkotrajna nedostupnost ima svoje mesto u igri zavođenja, nemojte preterivati. Diskretno mu pokažite da vam se sviđa i da ste zainteresovani. To ne znači da bi posle 10 minuta poznanstva trebalo da mu izjavite ljubav ili da pravite zajedničke planove za budućnost. Gledajte ga u oči, igrajte se svojom kosom, osmehnite mu se, okrenite telo prema njemu... Neverbalnom komunikacijom poručite mu da vas zanima.

Tportal. hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.