fbpx

SEKS ZA PAMĆENJE: Naučite kako da joj priuštite višestruki orgazam

1. Napravite posebnu atmosferu
Da bi žena bila raspoložena za seks, morate da stvorite zapaljivu atmosferu u spavaćoj sobi. Čista posteljina, dobro vino i prigušena svetla jednako su važni kao i vaša posvećenost partnerkinom telu. Budite opušteni, ali ne skrivajte uzbuđenje. To će uticati na njenu psihu, pa će vam se u potpunosti prepustiti, a onda i biti spremna za višestruko uživanje. Potrudite se – videćete da vredi!

2. Dodirujte je svuda
Istražite celo njeno telo – od ključne kosti, potiljka, vrata, donjeg dela leđa, nogu... Dodirujte je svuda, lagano i senzualno; to će je opustiti i pripremiti za vrhunac o kakvom nije ni sanjala.

3. Najbolje, ali drugačije
Za mnoge žene, višestruki orgazam je moguć samo uz pomoć vibratora. Nemojte biti puritanac, uključite njenu malu igračku u seksualni čin. I da, ne zaboravite na oralnu stumulaciju, to će joj se posebno dopasti!

4. Dovedite je do ivice, a onda se zaustavite
Možda zvuči nelogično, ali ako ženu dovedete do ivice orgazma a ne dopustite joj da ga doživi, već posle nekoliko minuta ona će osetiti višestruki vrhunac. Naravno, trebalo bi da se potrudite tako što ćete je dodirivati svuda, a namerno zapostaviti njenu G tačku. To će je još više raspaliti strasti i čeznuće za orgazmom sve dok ne oseti prvi, drugi, treći...

Menshealth.co.uk

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.