SEKS ZA PAMĆENJE: Naučite kako da joj priuštite višestruki orgazam

0

Za razliku od muškaraca, žene su sposobne da dožive vrhunac nekoliko puta tokom jednog seksualnog čina. Evo šta bi trebalo da uradite da biste joj priredili nezaboravnu noć!

1. Napravite posebnu atmosferu
Da bi žena bila raspoložena za seks, morate da stvorite zapaljivu atmosferu u spavaćoj sobi. Čista posteljina, dobro vino i prigušena svetla jednako su važni kao i vaša posvećenost partnerkinom telu. Budite opušteni, ali ne skrivajte uzbuđenje. To će uticati na njenu psihu, pa će vam se u potpunosti prepustiti, a onda i biti spremna za višestruko uživanje. Potrudite se – videćete da vredi!

2. Dodirujte je svuda
Istražite celo njeno telo – od ključne kosti, potiljka, vrata, donjeg dela leđa, nogu… Dodirujte je svuda, lagano i senzualno; to će je opustiti i pripremiti za vrhunac o kakvom nije ni sanjala.

3. Najbolje, ali drugačije
Za mnoge žene, višestruki orgazam je moguć samo uz pomoć vibratora. Nemojte biti puritanac, uključite njenu malu igračku u seksualni čin. I da, ne zaboravite na oralnu stumulaciju, to će joj se posebno dopasti!

4. Dovedite je do ivice, a onda se zaustavite
Možda zvuči nelogično, ali ako ženu dovedete do ivice orgazma a ne dopustite joj da ga doživi, već posle nekoliko minuta ona će osetiti višestruki vrhunac. Naravno, trebalo bi da se potrudite tako što ćete je dodirivati svuda, a namerno zapostaviti njenu G tačku. To će je još više raspaliti strasti i čeznuće za orgazmom sve dok ne oseti prvi, drugi, treći…

Menshealth.co.uk

Foto: Yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.