Otkrivena istina o raku

1. Svaka osoba ima ćelije raka u telu. Te se ćelije ne pojavljuju u standardnim testovima, sve dok se ne namnože na nekoliko milijardi. Kada lekari govore pacijentima da nakon tretmana više nemaju ćelije raka u svojim telima, to samo znači da testovi ne mogu otkriti ćelije raka, jer one nisu dostigle merljivu veličinu.

2. Ćelije raka pojavljuju se između 6 i 10 puta u životu svake osobe.

3. Kada osoba ima snažan imunološki sistem ćelije raka će biti uništene i sprečiti razmožavanje i formiranje tumora.

4 . Kada osoba ima rak to znači da ima nekoliko prehrambenih nedostatka. Uzrok može biti genetika, okolina, hrana i način života.

5. Da biste nadomestili nedostatake, promenite način ishrane i uključite dodatake. To će ojačati imunološki sistem.

6. Hemoterapija podrazumeva uništavanje ćelija raka, ali isto tako uništavanje i zdravih ćelija u koštanoj srži, probavnom traktu i sl., a može uzrokovati i oštećenje organa, kao što su jetra, bubrezi, srce, pluća i dr.

7. Zračenje uništava ćelije raka, ali ono spaljuje i oštećuje i zdrave ćelije, tkiva i organe.

8. U početku se hemoterapijom ili zračenjem smanjuje veličina tumora, međutim, daljom primenom hemoterapije i zračenja, više nema pozitivnih rezultata u eliminaciji tumora.

9. Kada je telo previše opterećeno otrovima od hemoterapije i zračenja, imunološki sistem je ugrožen ili uništen, pa osoba može podleći raznim vrstama infekcija i komplikacija.

10. Hemoterapija i zračenje mogu izazvati da ćelije raka mutiraju i postanu otporne i teško uništive. Operacija može uzrokovati da se ćelije raka prošire na druge ćelije.

11. Delotvoran način za borbu protiv raka je IZGLADNJIVATI ćelije raka, odnosno uskratiti im hranu nužnu za multipliciranje.

Čime se ćelije raka hrane?

a) Šećer je hranitelj raka. Odricanjem od šećera uskratit će mu važnu hranu. Napomena: veštački zaslađivači poput NutraSweet, Equal, Spoonful, Neotame, itd. rade se od aspartama, a to je otrov. Bolja prirodna zamena je med ili melasa, ali u vrlo malim količinama. Kuhinjska so sadrži štetne dodatke koji joj daju belu boju. Bolja alternativa su Braggove amino-kiseline ili morska so.

b) Mleko uzrokuje da telo proizvodi sluz, posebno u probavnom traktu. Rak se hrani sa sluzi. Prestanite konzumirati mleko i zamenite ga s nezaslađenim sojinim mlijekom i rak će gladovati.

c) Ćelije raka rastu u kiseloj sredini. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu. Meso, takođe, sadrži životinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi štetni, pogotovo za obolele od raka.

d) Ishrana koja se sastoji od 80 % svežeg povrća i sokova, žitarica, semenki, orašastih plodova, pomoći će telu da postane alkalno. Oko 20 % može biti kuvane hrane, uključujući grašak. Sveži sokovi od povrća izvor su živih enzima koji se lako apsorbuju.

Za dobijanje živih enzima za izgradnju zdravih ćelija pokušajte piti sveže sokove od povrća (većina povrća uključujući i klice) i jesti neko sirovo povrće 2 ili 3 puta dnevno. Enzimi se uništavaju na temperaturi od 40 stepeni C.

e) Izbegavajte kafu, čaj i čokoladu, koji imaju visok nivo kofeina. Zeleni čaj je bolja alternativa i ima anti-kancerogena svojstva. Voda: najbolje je piti čistu vodu, ili filtriranu, kako bi se izbegli toksini i teški metali u vodi iz slavine.

12 . Meso je teško svarljiv protein i zahteva puno probavnih enzima. Nesvarena hrana ostaje u crevima, trune i stvara dodatne toksine.

13. Ćelije raka imaju tvrd proteinski omotač. Suzdržavajući se od konzumacije mesa oslobađa se više enzima za napad na proteinske ćelije raka i omogućuje telu da ih uništava.

14. Neki dodaci jačaju imunitet (antioksidansi, vitamini, minerali, esencijalne masne kiseline i sl.) i omogućavaju da vlastite telesne ćelije unište ćelije raka. Ostali dodaci poput vitamina E potiču apoptozu ili programiranu ćelijsku smrt - metodu kojom telo prirodno uklanja oštećene, nepoželjne ili nepotrebne ćelije.

15. Rak je bolest uma, tela i duha. Proaktivan i pozitivan duh pomoći će vam da preživite u borbi s rakom.

Ljutnja, nepopustljivost i gorčina stvaraju u telu stres i kiselost. Naučite voleti i opraštati. Naučite se opustiti i uživati u životu.

16. Ćelije raka ne mogu napredovati u kiseonikom bogatom okruženju. Svakodnevno vežbanje i duboko disanje pomoći će da dobijete više kiseonika. Terapija kiseonikom još je jedan način kojim se uništitavaju ćelije raka.

Izvor: znakovi-vremena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.