Najgora noć u mom životu

0

Od 22. maja ćete biti u prilici da saznate šta da uradite kada ostanete na ulici bez para, telefona, lične karte…. U bioskope uskoro stiže priča koja prati razdražljivu voditeljku vesti (Elizabet Benks) koja će se, posle ludog izlaska, naći na ulici.

Megan Majls je imala težak dan. Jako težak dan. Pošto nije prošla audiciju za svoj posao iz snova, TV voditeljka iz Los Anđelesa odlučuje da izađe u noćni provod. Budi se u krevetu potpunog nenznanca i dobija poruku da je posao njen ako može da stigne u TV stanicu do početka emitovanja emisije koja ide uživo.

Izgubljena u nepoznatom delu grada, bez novca, telefona i automobila, Megan kreće u provokativnoj žutoj haljini u niz nezgodnih avantura. Dok bude jurila da stigne na najvažniji razgovor za posao u svom životu, naći će se u društvu dilera droge i prostitutki, i to sve dok je juri policija, besni vozač taksija i dečak sa nezgodnim stavom. I sve to u filmu “Najgora noć u životu” reditelja Stivena Brila u kom igraju Elizabet Benks, Džejms Marsden, Džilijen Džejkobs, Sara Rajt Olsen, Kevin Nilon, Itan Sapli i Bil Bur.

Elizabet Benks igrala je u ostvarenjima “Igre Gladi”, “Igre Gladi : Lov na vatru”, “Četrdesetogodišnja devica”. “Pitch Perfect”.

Reditelj filma “Najgora noć u životu” Stiven Bril je odlučio da podeli neke savete sa vama o vezi za jedno veče koji mogu i te kako da vam koriste:

• Zapamtite vama važne brojeve telefona! Bar dva. Ovo je jako važno! Znajte brojeve telefona dvoje ljudi koji mogu da dođu i da vam pomognu

• Nosite novac sa sobom! Makar stajao u čarapi. Ako ne nosite čarape, ne znam šta ćete da radite

• Nosite čisti donji veš. Ovo je nešto što su nam roditelji govorili, što je samo po sebi lepa stvar koju možete da ponesete sa sobom za vezu za jedno veče

• Nemojte da provedete noć u kući neznanca. Ovo je samo zdrav razum!

Mondo

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.