Crveni karmin: Saznajte zašto muškarce asocira na seks

Da bi privlačile muške poglede, da bi se osećale seksi, da bi u nekome probudile požudu. Kako to crveni karmin učini da i muškarac i žena polude od strasti? Evo šta je pokazalo malo istraživanje ...

Ženska snaga
Kada nosite crveni karmin, vaša usta dolaze do izražaja. Punoća usana privlači muški pogled, tako da sve reči koje izgovorite u tom trenutku, on će ih sigurno čuti! Gledajte da to budu strastvene reči!

Upada u oči
Većina muškaraca će pre prići ženi koja nosi crveni karmin. Ovo je rekla većina ispitanika, a jedan od njih je prokomentarisao da bi u sred punog kluba odmah primetio devojku sa crvenim karminom, pa čak iako nije najlepša.

Jednostavno je seksi!
90% muškaraca će vam ovo reći. Crvene usne ih prosto asociraju na seks ili seks fantazije. Većina njih mašta da će mu se pojaviti devojka na kućnom pragu, u mantilu, a ispod njega će imati donji veš. Nosiće štikle, lokne i, naravno, crveni karmin!

Jednostavno je – crveni karmin privlači pažnju do vaših usana, usne će ga asocirati na ljubljenje, ljubljenje na maženje, a maženje na seks!

24sata

Pogledajte još