Crveni karmin: Saznajte zašto muškarce asocira na seks

Da bi privlačile muške poglede, da bi se osećale seksi, da bi u nekome probudile požudu. Kako to crveni karmin učini da i muškarac i žena polude od strasti? Evo šta je pokazalo malo istraživanje …

Ženska snaga
Kada nosite crveni karmin, vaša usta dolaze do izražaja. Punoća usana privlači muški pogled, tako da sve reči koje izgovorite u tom trenutku, on će ih sigurno čuti! Gledajte da to budu strastvene reči!

Upada u oči
Većina muškaraca će pre prići ženi koja nosi crveni karmin. Ovo je rekla većina ispitanika, a jedan od njih je prokomentarisao da bi u sred punog kluba odmah primetio devojku sa crvenim karminom, pa čak iako nije najlepša.

Jednostavno je seksi!
90% muškaraca će vam ovo reći. Crvene usne ih prosto asociraju na seks ili seks fantazije. Većina njih mašta da će mu se pojaviti devojka na kućnom pragu, u mantilu, a ispod njega će imati donji veš. Nosiće štikle, lokne i, naravno, crveni karmin!

Jednostavno je – crveni karmin privlači pažnju do vaših usana, usne će ga asocirati na ljubljenje, ljubljenje na maženje, a maženje na seks!

24sata