Šta omiljeni dezen kravate govori o muškarcu?

- Muškarci koji nose kravatu sa cvetnim dezenom su vrlo vesele i optimistične osobe. U svemu uvek uspevaju da pronađu vedru stranu. Uživaju u svakom danu koji dolazi i u njemu pronalaze ono što ih veseli. Sa problemima se ne zamaraju previše. Oni ne pokušavaju u jednom danu sve da završe nego posao raspodele na nekoliko dana. Od njih možete mnogo toga da naučite, posebno o životu i stavovima, a najviše o izbegavanju stresa.

- Možda ste već i po filmovima primetili da leptir mašnu nose jaki individualci. To su većinom profesori koji žele nešto da promene, naučnici i slično, osobe koje su navikle da budu drugačije i posebnije od ostalih. Utapanje u masi njima jednostavno nije poznato čak ni kada su stroga pravila u odevanju u pitanju. Uvek pronađu način da se istaknu.

- U muškarcu koji nosi kravatu sa motivom životinja, bez obzira koja životinja je u pitanju, se najčešće krije veliko dete. Na prvi pogled je to ponekad teško prepoznati, ali, već nakon nekoliko minuta druženja sa ovom osobom sve će vam biti jasno. Ako se želite da se zabavite i ne mislite na posledice, ova osoba vam može biti zanimljiva iako je u većini slučajeva vrlo iritantna osim ako niste i vi duboko u sebi i dalje dete.

- Ukoliko muškarac nosi kravatu na pruge znači da je perfekcionista. On je osoba koja voli da ima sve isplanirano i ne ostavlja mesta za spontanost. Ukoliko vam se ovakav muškarac sviđa budite spremni na to da će nakon vrlo kratkog zajedničkog života i vaš život biti isplaniran sve do najsitnijeg detalja za nekoliko sledećih godina. Takođe, pripremite se i na preteranu urednost i čistoću, ne samo kod njega nego će se to očekivati i od vas. Nemojte zaboraviti da ove osobe više od svega cene porodicu i sav svoj tud će uložiti u to da funkcioniše što bolje i da bude skladna.

- Muškarci koji imaju kravatu u jednoj boji, a dezen je slične nijanse su osobe koje dosta pažnje posvećuju svom izgledu. Oni uvek prate modnu scenu i sve što se na njoj događa. Boja kravate je uvek ona najmodernija boja sezone u više nijansi. Ovaj tip muškarca zna sa ženama, ali, nemojte misliti da će vas jednako voleti ako primeti da nosite kroj pantalona koji je potpuno out, ili žutu boju ako je ljubičasta pravi hit.

Izvor: avaz

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.