Frau Casio: Novi singl i spot "U tvojoj glavi"

0

Lampshade Media sa ponosom najavljuje svoje novo izdanje – singl Frau Casio ‘’U tvojoj glavi’’. Frau Casio je nov muzički projekat na domaćoj klupskoj sceni, čiji je kreator i vođa Ida Prester, frontgirl disco/punk benda Lollobrigida.

Posle premijere na MTV kanalu možete pogledati spot za pesmu “U tvojoj glavi” koju predstavljaju Frau Casio i MKDSL. Ovaj singl, kao i predhodni singl “Mlada” možete od danas preslušati na Deezeru.

Uz matični bend koji svira disco-punk, Ida je htela da pokaže i svoju drugu stranu kroz jedan malo mračniji dance projekat. Tako da Frau Casio naziva zločestom sekom Lollobrigide. Techno, electro i tvrđi ritmovi uz ženski vokal uživo osnovni su elementi Frau Casio.

Pesma U tvojoj glavi je nastala u saradnji sa beogradskim producentom i DJ-em MKDSL-om. Za spot je bila zadužena naša stalna video ekipa, koja je napravila super posao i za prethodni singl “Mlada”. Režirala ga je i osmislila rediteljka Marcella Zanki, za filmsku atmosferu spota pobrinuo se snimatelj Damjan Radovanović, a kostim je odabrao Marko Ćerketa. U spotu se ne pojavljujem ja, već su uloge pripale lepšima. Tu su MKDSL, konobarica Irma Milović i drag queen Sonja Sajzor,” kaže Ida Prester.

Osim Ide ostali članovi projekta su Jovan Vesić iz benda Inje na sempleru i Nemanja Aćimović, iz benda Jarboli (ex Neočekivana sila), na elektronskom bubnju.

Da podsetimo, prvi singl ‘’Mlada’’ projekta Frau Casio nedavno je dobio i MTV Video Play nagradu.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.