DJ Dave Angel

Eto nama još jedne billboard žurke. Ovoga puta imali smo malo iznenađenje. Pored Nokie na žurci Music Gets You Talking bilo je još sponzora. Pošto su se oni krili do same žurke, ni ovde neće biti pomenuti

Međunarodni EXPO centar je još nepoznanica, ali je sigurno da će se gotovo svi veliki događaji baš tamo odsada održavati.

Iako na ovakvim žurkama obično pojedinac provede bar četrdeset pet minuta pred ulazom, nije bilo problema na ulazu, ali je bilo nedovoljno čiviluka. Toaleti u ovom prostoru su ostali besprekorni i pored toliko ljudi.

MGYT žurka ostala je upamćena zbog visokostandardnog osvetljenja. Zeleni laser je mnogima poslednje što su u životu videli.

Kvalitet zvuka je bio dobar, samo ne u nekim delovima VIP-a. A, taj VIP... pun „poslovnih saradnika", japija koji su ponosni na svoje Dolcce&Gabana, Arrmani i slične košulje i bodi majice. Oni su se radovali subotnjem izlasku. Oni koji su uspeli, iako nisu imali bele narukvice, da uđu u VIP, radovali su se „opruži se i s nekim povataj" delu.

Previše ljudi sa dizel motorom u hipotalamusu.

Prostor je bio pažljivo osmišljen i pametno iskorišćen. Postojala je centralna konstrukcija, čelična sfera pogodna za neplaćene igračice.

I tu dođosmo do Michaela De Heya i Davea Angela. Momci su poneli torbu gde su trackovi iz kategorije „opštenarodno veselje". Što je sigurno, nije originalno. Ali, i to ima ko da voli. Nekako, trudili su se da ritam dovoljno dugo ne menjaju, kako bi posle izvesnog vremena svako ukačio kojom brzinom da drmusa ruke u vazduhu i odiže stopala od zemlje. Prilično je bio nejasan mehanizam deljenja nagrada, tih novih Nokijinih modela. Nepopularne cene „stranog" piva su razljutile mnoge. Možda je to razlog zbog kojeg su neki mladići zaigrali ritualni ples zrelosti i lupkali se flašama i svime što im je potpalo pod ruku.

Da biste pogledali sve fotografije sa ove žurke, kliknite ovde.

Vojkan Bećir

Pogledajte još