Magično dejstvo popularnog čaja: Ovaj napitak topi kilograme kao od šale!

Doktor Oz kom veruje cela Amerika, ali i mnogi gledaoci njegove emisije širom sveta, nebrojeno puno puta hvalio je moć i blagotvorna dejstva zelenog čaja, posebno za čišćenje organizma i održavanje vitalnosti. Stoga ne čudi što je iskoristio upravo zeleni čaj kao bazu za napitak koji topi kilograme.
Ako ne volite ukus zelenog čaja, ukusni dodaci poput pomorandže i mente učiniće da aroma zelenog čaja bude u drugom planu, ali da ipak smršate za veoma kratko vreme.

Sastojci:
- 1l vode
- 5 vrećica zelenog čaja
- 1 pomorandža
- šaka sveže mente

Priprema: U litar vruće vode dodajte pet vrećica zelenog čaja. Ostavite ih tako oko tri minuta, pa pustite da se ohladi. Jednu pomorandžu izrežite na kriške. Za napitak koristite neprskanu pomorandžu pa je možete iseći sa korom, ili je u protivnom oljuštite, ali obavezno ostavite beli deo kore. U veliku teglu ili bokal s poklopcem sipajte zeleni čaj, dodajte kriške pomorandže i šaku sveže mente. Zatvorite teglu i ostavite je preko noći da se sastojci dobro sjedine. Pola litre po osobi dovoljna je količina za jednu osobu tokom sledećeg dana.

Dr Oz preporučuje jednu šoljicu ovog napitka pre svakog jela i obećava dobijenu bitku s kilogramima.

Pressonline.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.